Dani și Gabriela Oțil și-au botezat fiul în ultima zi înainte de restricții. Cum s-a îmbrăcat mămica

24 octombrie 2021 15:40   Vedete românești
Ultima actualizare:

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au botezat fiul, Luca Tiago, în vârstă de o lună și câteva zile. Dacă cei doi s-au căsătorit în luna mai, prima zi după relaxarea restricțiilor în Capitală, acum cei doi au ales pentru botezul fiului lor ultima zi înainte de intrarea în vigoare a noilor restricții pentru limitarea pandemiei de Covid-19.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au grăbit să-și boteze fiul, pe Luca Tiago, ca să-i poată organiza o petrecere ca la carte, chiar în ultima zi înainte de intrarea în vigoare a noilor restricții.

La fel ca în cazul nunții, matinalul de la Antena 1 a organizat totul în mare secret, iar petrecerea care a urmat după ceremonia religioasă a avut loc la restaurantul patronat de Dani.

Anunțul că se îndreaptă spre petrecerea de botez a fost făcut de Gabriela, pe contul ei de Instagram, unde matinalul de la Antena 1 s-a ținut de glume. ”Mergem la botez”, a spus Gabriela Oțil, iar soțul ei, în stilul caracteristic, i-a replicat zâmbind: ”Eu nu mă dezbrac să intru în chestia aia cu apă”.

Mămica Gabriela a ales o ținută roșie, taior cambrat, cu un decolteu foarte sexy, și pantaloni. Tatăl Dani a purtat un costum bleu cu cămașă neagră.

Citește și:

Au fost aprobate noile măsuri anti Covid: certificat verde peste tot, carantină de noapte, fără nunți și botezuri

Mai multe