Daniel Buzdugan, de trei ori la Muntele Athos: “Creează dependenţă!”

6 aprilie 2017 9:31   Vedete românești
Ultima actualizare:

Actor, prezentator tv şi realizator de programe radio, Daniel Buzdugan se reculege atunci când timpul îi permite în Grecia. Vedeta duce o viaţă agitată, iar atunci când simte că are nevoie de o oază de linişte merge la Muntele Athos.

Invitatul Florentinei Fântânaru în ediţia de sâmbătă a emisiunii “Dincolo de aparenţe”, de la Antena Stars îi va marturisi acesteia că doar în ultimii cinci ani a mers de trei ori în locul sfânt. “Creează dependenţă! La un moment dat, când am ieşit de acolo, aveam senzaţia că dacă m-aş fi putut conecta la o maşină, aveam energie să îi dau curent!”, a mărturist Daniel la emisiune.

Întrebat de Florentina când a simţit că îl are pe Dumnezeu alături, Daniel a explicat că de când era bebeluş s-a si,mâit protejat de puetrea divină.  “M-am născut la 7 luni, la doar 1100 de grame, cu şanse mici de a supravieţui. Asta a fost o minune care s-a întâmplat în viaţa noastră!”, a punctat el. Dacă ar alege sau nu calea monahismului, dar şi ce minune ar face, daca i s-ar oferi ocazia, Daniel Buzdugan vorbeşte în Ajunul Floriilor la „Dincolo de aparenţe”.

Mai multe