Daniel Iordăchioaie e în doliu. A scris un text sfâșietor pe Facebook, chiar înainte de tragedie

11 decembrie 2020 14:06   Vedete românești
Ultima actualizare:

Daniel Iordăchioae trece prin momente grele, după ce a aflat că tatăl lui s-a stins din viață. Ca o amară ironie, cântărețul publicase câteva cuvinte pe Facebook, însoțite de o imagine cu el și părintele său, iar la jumătate de oră de la această postare, tatăl său s-a stins din viață.

Daniel Iordăchioae (52 ani) suferă după moartea tatălui. Bărbatul s-a stins din viață ieri, la scurt timp, după ce artistul a făcut o postare pe Facebook despre părintele său. ”Speranța care ucide/ De mult prea multe zile dă să "plece" / Speranța noastră, însă, nu îl lasă… / El, nu mai știu dacă mai vrea să spere, / Dar noi îl așteptăm acasă! / Însă mă dor ficații și-mi ard ochii,/ Mă prăbușesc pe zi ce trece-n noapte…/ Iară atunci când se va-ntoarce-acasă,/ Speranța mea mă va fi dus la moarte.

La jumătate de oră după această postare, tatăl meu s-a stins...Pace și liniște, Boierul meu!”, a scris Daniel Iordăchioae pe Facebook. Daniel are la activ două mariaje și doi copii. Cu prima soție, Mariana Enache, sora lui Adrian Enache, nu a avut copii, dar cu Nouria, cea de a doua soție, are doi copii, Salma și Darius. De ea, artistul a divorțat în 2013, după un mariaj de 14 ani. 

Citește și:

Vindecat de cancer, Daniel Iordăchioaie trudeşte la «Ferma vedetelor»

EXCLUSIV Fosta soție a lui Daniel Iordăchioaie se mărită. «Ionuț mă răsfață, mă iubește, e romantic»

Mai multe