Daniel Iordăchioaie, fosta ta soţie şi-a găsit iubit!

21 octombrie 2018 19:06   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nouria Nouri şi-a refăcut viaţa sentimentală, după cinci ani de la divorţul cu scandal de solistul Daniel Iordăchioaie. Aceasta iubeşte din nou, prezentându-l şi fanilor ei, pe contul de Facebook, pe simpaticul bărbat.

În anul 2013, la notar, Daniel Iordăchioaie şi Nouria Nouri (43 de ani)  au pus capăt unui mariaj care a durat 14 ani. Deşi au doi copii superbi, Darius (18 ani) şi Salma (8 ani), aceştia nu s-au lăsat înduplecaţi şi şi-au dus planul până la capăt. După ce artistul i-a adus acuzaţii grave fostei neveste plângându-se că l-a părăsit, deşi fusese diagnosticat cu cancer la pancreas, Nouria a lămurit totul într-o postare. 

”Când o persoană foarte dragă mă anunţă scurt şi cuprinzător că vrea să întrerupă orice relaţie cu mine, în primă fază încerc să-i explic că ar fi bine să se mai gândească. Nu pentru că aş fi eu fără pată, ci pentru că nici ea nu e perfectă şi s-ar putea să regrete într-o zi. Încerc să aduc argumente care s-o facă să se răzgândească. Nu mă apuc să arunc cu lături şi să-mi vărs tot amarul adunat din gesturile ei nepotrivite poate, din plecările sau neîntoarcerile întâmplate de-a lungul relaţiei. Nu reproşez nimic, nu încerc să fac un bilanţ al greşelilor şi nici nu amintesc cine a greşit primul”, a scris, în trecut, fosta soţie a lui Daniel Iordăchioaie pe blogul ei.

S-au scurs cinci ani de la divorţ, iar acum Nouria Nouri are un nou iubit, alături de care şi-a găsit fericirea:  ”Ce fac doi îndrăgostiţi când rămân singuri în lift? Poze. Ce credeaţi?”  sau ”Weekend-ul ăsta e doar cu iubire. Nu sunaţi, că nu răspundem”.

Mai multe