Daniela Crudu, cu pătura pe cap după operaţii

19 octombrie 2015 23:43   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nu a venit încă Halloween-ul, e doar Daniela Crudu (26 de ani), camuflată, în vizită la medicul estetician Vitalie Stan. Acesta a chemat-o pe brunetă luni (19 octombrie), la clinica de chirurgie estetică Arcalife, pentru un control după operațiile pe care i le-a făcut miercurea trecută.

Daniela s-a operat la nas, pentru că nu putea să respire bine, dar și-a făcut și liposucție la gușa proeminentă, scăpând astfel de un mare complex de-al ei. Ieri, ea și-a acoperit fața cu un fular uriaș, dar fotoreporterii Click! i-au surprins și mutrița, când bruneta a ieșit din clinică, însoțită de medicul ei.

Imagini cu Daniela Crudu camuflată, la control

“Zonele operate arată foarte bine, umflăturile s-au retras, Daniela e bună de carne, cum se zice în popor. Când medicul i-a adus oglinda să se privească, ea a refuzat, vrea să se vadă la final, când nasul și bărbia sunt vindecate complet”, ne-a spus o amică de-a Cruduței.

Vitalie Stan i-a pus şi silicoanele în 2006

Daniela Crudu s-a operat pe 14 octombrie, la nas şi la guşă. Bruneta şi-a micşorat nasul şi a scăpat de guşa inestetică. Pentru ambele intervenţii, Cruduţa a apelat la medicul Vitalie Stan, cel care i-a pus silicoane în 2006. 

Când se îngrăşa puţin, guşa se vedea imediat. Era zona cu probleme pentru ea şi se jena destul de mult. În poze, era disperată să-şi modifice acest defect, dar a aflat că se poate opera. A amânat intervenţia pentru că a tot avut filmări, iar când a reuşit să se programeze, i-a spus medicului să-i corecteze şi vârful nasului, pentru că era rotund şi mare”, a declarat pentru Click! o sursă din anturajul Cruduţei.

Ambele intervenţii au durat mai puţin de două ore, iar a doua zi, adică joi, Cruduţa a plecat acasă extrem de fericită. Costurile acestor două intervenţii se ridică la aproximativ 3.000 €. “Domnul doctor Stan Vitalie este singurul din România în care eu am încredere, e doctorul meu de suflet la care apelez cu toată încrederea”, spune Daniela.

Mai multe