Daniela Crudu este devastată! Bunica ei a murit

20 ianuarie 2018 11:04   Vedete românești
Ultima actualizare:

Doliu în familia Danielei Crudu! Fosta asistentă a lui Dan Capatos trece prin momente grele după ce bunica ei s-a stins din viaţă. Bruneta era foarte apropiată de femeia care a crescut-o şi suferă teribil. Daniela a făcut un gest emoționant şi a decis să îşi schimbe fotografia de profil, exprimându-și astfel tristețea şi durerea profundă cauzată de moartea bunicii ei.

Danielei Crudu (28 de ani) i-a dispărut cheful de distracţie. Mereu veselă şi pusă pe şotii, bruneta nu se mai poate gândi la nimic altceva decât la necazul care a lovit familia ei. Bunica fostei asistente tv s-a stins din viaţă, iar nepoatele sale, Daniela şi Ana-Maria sunt devastate. 

Fanii vedetei i-au transmis sute de mesaje de susținere, dar nimic nu pare să o consoleze pe bruentă. Daniela era foarte apropiată de bunica ei. Vedeta şi-a petrecut aproape toată copilăria, la ţară, fiind crescută de femeia pe care acum o plâmge. În vara anului trecut, bunica Danielei Crudu spunea despre nepoata ei că era cochetă încă de când era mică.

Mai multe