Daniela Crudu, în rochie de mireasă! Și-a găsit, deja, alesul?

9 septembrie 2015 18:01   Vedete românești
Ultima actualizare:

Daniela Crudu, la 26 de ani, este una dintre cele mai râvnite femei din showbiz-ul românesc. Drept dovadă stă și faptul că a fost aleasă „Burlăcița” sezonului al treilea al emisiunii, unde concurenții se luptă pentru a-i câștiga inima.

Chiar dacă prima ediție a show-ului urmează să fie difuzată miercuri seară (9 septembrie), de la ora 20.30, la Antena 1, filmările pentru emisiune s-au încheiat deja.  Nu se știe dacă și-a găsit deja un iubit, însă apariția Danielei Crudu în platoul emisiunii Acces Direct a fost una cu totul deosebită.

Cruduța a purtat rochia de mireasă în direct

Frumoasa vedetă a venit îmbrăcată într-o rochie de mireasă demnă de o prințesă, de un alb imaculat. Deși a declarat că își caută iubit pentru a promova show-ul în care este protagonistă, un detaliu a dat-o de gol pe Cruduța. Vedeta a mărturisit că a mai purtat rochie de mireasă înainte, dar voal nu. Faptul că aceasta a venit cu voalul pe cap în direct sugerează că și-ar fi găsit, deja, jumătatea și că este pregătită să facă următorul pas.

Mai mult, bruneta s-a emoționat atât de tare, încât i-au dat lacrimile în direct, însă motivul, spune ea, ar fi rochia, care este prea frumoasă. Cu toate acestea, Cruduța nu s-a sfiit să recunoască că îi place de unul dintre concurenții din „Burlăcița”.

Fotografii cu ea în rochia de mireasă au fost publicate de Daniela și pe profilul personal de pe o rețea socială. Aici, vedeta a scris în dreptul pozei „Cât am așteptat acest moment”, semn că planurile acesteia ar fi serioase. 

Mai multe