Daniela Crudu, sărut fierbinte cu un concurent la «Burlăcița»

22 septembrie 2015 11:04   Vedete românești
Ultima actualizare:

Deși nu este decât abia la a treia ediție a emisiunii, focoasa brunetă deja a început să se lase cucerită de concurenți. „Burlăcița” face tot posibilul pentru a-i testa pe „pretendenți” și îi trece prin probe de foc, însă, se pare că acestea nu au reprezentat o problemă pentru unul dintre ei.

A treia ediție „Burlăcița” va fi dominată de teste și concursuri. Cei care vor să îi fure inima Danielei Crudu (26 de ani) se vor lupta pentru o întâlni pe frumoasa vedetă între patru ochi și pentru a avea ocazia să îi arate cine sunt ei cu adevărat. Pentru un „rendez-vous” privat, bărbații trebuie să se confrunte pe terenul de golf, dar și să îi dovedească că stăpânesc foarte bine arta culinară, potrivit Antena 1.

În cele din urmă, unul dintre concurenți reușește să treacă toate testele și să câștige râvnitul „trofeu”. Iar atunci când ajunge față în față cu Daniela Crudu, bărbatul nu ratează oportunitatea de a se apropia și mai mult de divă. La întâlnirea între patru ochi va avea loc și primul sărut dintre ea și unul dintre cei care încearcă să o seducă, semn că eforturile acestuia nu au fost în van.

Toate acestea sunt urmate de o petrecere cu fast, organizată cu ocazia zilei de naștere a unuia dintre concurenți. Flavius își serbează aniversarea, iar cu acest prilej, mulți dintre concurenți au ocazia să danseze cu Daniela. Cu toate acestea, unii dintre ei stau pe margine, spre nemulțumirea vedetei: „Îmi plac bărbații care luptă cu toate armele să mă cucerească”, spune ea. Iar unul dintre ei a reușit. Concurentul iese evidență într-un mod inedit, care o uimește pe focoasa brunetă: „De fiecare dată când apare îmi trezește un sentiment deosebit”, va spune Daniela în cea de-a treia ediție a show-ului „Burlăcița”, difuzată miercuri (22 septembrie), de la ora 20.30, la Antena 1.

Mai multe