Daniela Györfi îşi caută casă: «Mi-au cerut 500.000 de euro pentru un penthouse»

19 noiembrie 2019 10:15   Vedete românești
Ultima actualizare:

Daniela Györfi (51 de ani) a pornit goana după apartamente de lux. Vedeta, care a câştigat destul de bine din concerte în ultima vreme, în urma colaborării cu cântăreţul de manele Asu, a strâns o sumă frumuşică, aşa că acum vrea să se mute din vechea casă.

Daniela şi soţul ei, George Tal, stau într-un bloc construit în 1987, iar acum, vedeta vrea o casă mai modernă, ca din reviste. „Vrem să ne luăm un apartament, o casă. Fii-mea, Maria, e cea mai încântată. Zice: «mami, te rog, ţine cont de mine, vreau o cameră mare. Cea mai mare». Vrem să facem o investiţie, să facem şi o schimbare. Stau într-un un bloc construit în 1987. Stăm în două apartamente acum, dar vrem ceva mai modern”, a declarat Daniela pentru click.ro

Daniela îşi doreşte o casă mai mare în care să se mute cu tot familionul. Vedeta a vizitat deja un penthouse, dar s-a speriat de preţurile piperate de pe piaţa imobiliară.

„Am vizionat deja un penthouse. Şi mi-au spus aşa: «Doamna Daniela, pentru dumneavoastră, doar 500.000 de euro. Pac, vă mutaţi în el, aveţi deja mobilă». Am rămas perplexă. Singura entuziasmată a fost fii-mea. Aveam lift în casă, tot confortul”, a adăugat Daniela.

Citește și:

Delia, îndrăgostită de duplexul de un milion de euro: «Stau foarte mult închisă în casă»

EXCLUSIV Ruby s-a mutat în casă nouă! Cât a cheltuit cântăreața: „Am dat toată munca mea!”

Mai multe