Daniela Gyorfi le-a arătat chiloții italienilor! Cum s-a urcat pe scenă

5 aprilie 2016 13:25   Vedete românești
Ultima actualizare:

Daniela Gyorfi a părăsit plaiurile mioritice pentru câteva săptămâni, aflându-se în turnei în străinătate. Sâmbătă (2 aprilie), cântăreața a cântat într-un club din Verona, Italia, unde a făcut furori într-o ținută foarte sexy. Daniela a stârnit imaginația bărbaților prezenți la concertul ei.

Daniela Gyorfi a plecat din România, într-un turneu. Sâmbătă (2 aprilie), ea a susținut un concert într-un club din Italia, unde a făcut senzație. Fericită că pleacă în Italai, artista și-a anunțat fanii din timp, pe Facebook, că va ajunge pe meleagurile romantice, unde va urca pe scena unui club din Verona.

Vedeta a purtat o rochie scurtă de culoare bej, dantelată, prin care i s-a văzut lenjeria intimă, spre deliciul fanilor ei italieni. Pentru că a dansat toată noaptea, ținuta buclucașă a Danielei Gyorfi i-a lăsat la vedere chiloții asortați cu rochița. 

Toate privirile au fost ațintite către ea. Pentru că a dansat, Daniela nu a putut să fie atentă la rochița care i se tot ridica. Publicul prezent la eveniment nu a părut deloc deranjat de ținut foarte sexy a artistei. Gyorfi a cântat și s-a pozat cu fanii italieni toată noaptea.

Mai multe