Daniela Györfi plimbă manelele româneşti prin toată Europa

14 aprilie 2016 21:41   Vedete românești
Ultima actualizare:

“Banii şi averile îţi tulbură minţile, cu gândul la bani adormi, la ei te gândeşti şi-n somn”. Asta vor fredona cu foc Gabi de la Oradea şi Daniela Györfi şi nu oriunde, ci într-o zonă de lux din Lausanne, Elveţia, pe Rue Saint Martin, în clubul “Le Palais”.

Paranghelia va avea loc pe 24 aprilie şi face parte dintr-un lung şir de cântări pe care, de câteva luni încoace, Györfi le are prin toată lumea. Iar asta pentru că românii plecaţi la muncă peste graniţă suspină după manelele româneşti şi după melodii de petrecere, care le fac viaţa mai uşoară printre străină.

Tot luna aceasta, pe 2 aprilie, cei doi au cântat şi în Verona, însă nu se dau în lături nici de la zonele rurale. Pe 15 aprilie, Gabi de la Oradea şi Daniela Györfi vor face chef de chef la Răcarii de Jos, din judeţul Dolj.

Şi în luna martie, sexoasa Györfi a fost foarte ocupată, iar banii au curs gârlă (n.r. ia aproximativ 2.000 de euro pentru un concert). Ea a cântat în 6 oraşe din Canada, dar şi în Alcala de Henares, Spania.

Mai multe