Dansatorul-contorsionist de la "Românii au talent", aplaudat în picioare minute în şir

30 mai 2015 20:19   Vedete românești
Ultima actualizare:

Au fost multe momente frumoase în cea de-a patra semifinală „Românii au talent” (Pro Tv) de vineri seara. Muzicieni, acrobaţi, dansatori, actori, toţi au făcut un spectacol magic, însă cel mai mult a impresionat Bogdan Bolohan, care a dus dansul la un alt nivel, fiind primul clasat în preferinţele publicului.

Prin momentul lui de breakdance, concurentul de 27 de ani din Bucureşti a uimit nu doar prin flexibilitatea sa, reuşind aproape să-şi înnoade picioarele pe după cap, ci şi prin povestea pe care a spus-o, prin dans. Una inspirată din viaţa lui, despre dependenţa de alcool a tatălui său, care s-a stins din viaţă pe când el era adolescent.

La acea vârstă periculoasă, el ar fi putut apuca foarte uşor pe cărări greşite. „Salvarea” a venit din partea unei trupe de dans, care i-a propus să i se alăture. „A fost o şansă care poate ţi se oferă o singură dată în viaţă. Show-ul acesta îl dedic tatălui meu, mi-aş fi dorit mult să fie aici. Şi îl mai dedic tuturor oamenilor care au o dependenţă de alcool. Este un moment bazat pe dependenţa de alcool, o luptă puternică dintre viaţă şi moarte. Tatăl meu a pierdut această luptă”, a spus Bogdan.

Câţi telespectatori s-au regăsit în această poveste sau câţi au fost doar impresionaţi de dansul lui nu se ştie. Cert este că Bogdan Bolohan a fost preferatul românilor, care l-au clasat pe primul loc şi l-au trimis în marea finală. Juraţii şi publicul s-au ridicat în picioare şi l-au aplaudat circa 3 minute încontinuu, fără a mai adăuga alte comentarii. În toiul aplauzelor, Mihaela Rădulescu nu a mai rezistat şi a urcat pe scenă să-l îmbrăţişeze.

Şi ei vor ajunge în marea finală

După Bogdan Bolohan, care s-a clasat pe locul întâi, rândurile finaliştilor „Românii au talent” au fost completate cu alţi doi „eroi”. Locul doi l-au ocupat tinerii de la Speed cubing, care au rezolvat în timp record cubul rubik, legaţi la ochi. Soprana Carmen Cernea, o profesoară de muzică în vârstă de 43 de ani, a fost a treia finalistă. 

Fina Anamariei Prodan a cântat la înălţime

Desemnată pentru premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro a fost propusă Laura Vrânceanu, care a cântat „dumnezeieşte”, suspendată pe un trapez. De altfel, femeia susţine că vocea ei chiar a venit de la Dumnezeu, peste noapte, în urmă cu 7 ani. Laura este fina Anamariei Prodan şi a lui Laurenţiu Reghecampf, fiind cununată de celebrul cuplu în urmă cu 10 ani. “Am votat-o toată familia. Soţul ei e armean, iar ea a făcut canto cu mama mea”, a declarat pentru Click! Prodanca.

Mai multe