«Dar de ce te-ai înroșit?» Ce a făcut Smiley când a văzut-o pe Laura Cosoi la «Românii au talent»

17 martie 2017 21:49   Vedete românești
Ultima actualizare:

Fiecare ediție de "Românii au talent" este presărată cu surprize, nu doar pentru public, ci și pentru jurați și prezentatori. În emisiunea difuzată vineri, 17 martie, cel surprins a fost Smiley. Laura Cosoi, fosta lui iubită, a apărut în culise alături de un concurent.

Total luat pe neașteptate, solistul s-a făcut că leșină, dar și-a revenit rapid și a îmbrățișat-o pe actriță. Pavel nu s-a ferit să-l "ia peste picior": "Dar de ce te-ai înroșit?", l-a întrebat colegul de prezentare.

"Doamne, văd bine? M-a luat inima", a spus Smiley, care l-a luat la întrebări pe concurentul susținut de Laura, pentru ca la sfârșit, cu toții să facă o poză împreună.

Doru Maftei, zis Ocru, are 20 de ani, e student la Teatru, în Iași, și coleg cu Laura. Nu a interpretat vreun rol pe scenă, ci a cântat hip-hop pe versuri scrise chiar de el. Cât acesta a fost pe scenă, Laura și Smiley au dansat în culise și s-au înțepat puțin. "Ești studentă la Teatru?", a  întrebat Smiley, iar Laura a contraatacat: "Dar tu când te însori?".

Mai multe