Dată afară din televiziune, ofertată de un post concurent. Ce vedetă de la noi va face o emisiune de divertisment

9 septembrie 2014 10:38   Vedete românești
Ultima actualizare:

După ce a fost dată afară de la Etno TV, a stat mai mult de un an pe bară, dar acum și-a găsit în sfârșit un loc de muncă. Din această lună, Roxana Vașniuc se întoarce pe micul ecran. Ea a fost ofertată chiar de Favorit TV, postul concurent al Etno TV.

În urmă cu mai bine de un an, Roxana Vașniuc a fost zburată de la Etno TV, unde realiza o emisiune cu audiențe foarte bune. La acea vreme, s-au făcut, însă, disponibilizări în masă, iar vedeta postului nu a fost sărită din schemă. Astfel, Roxana s-a trezit șomeră.

Deși s-a străduit și a apelat la toate cunoștințele pe care le avea în lumea televiziunii, nu a reușit să-și găsească un alt job. Lipsa unui loc de muncă și-a spus cuvântul și pe plan financiar. Banii pe care-i pusese deoparte s-au dus, iar odată cu lipsurile materiale s-a instalat și depresia. Roxana a trecut printr-o perioadă grea, dar iată că acum soarele a ieșit și pe aleea ei. Ea revine pe micul ecran și nu oriunde, ci chiar la Favorit TV, postul concurent al Etno TV, de unde a fost dată afară.

Emisiunea va începe pe data de 19 septembrie, se va difuza în fiecare vineri şi va fi una de divertisment.

Mai multe