David Puşcaş, apariţie şocantă. Cum s-a fotografiat fiul adoptiv al Luminiţei Anghel

22 ianuarie 2018 20:02   Vedete românești
Ultima actualizare:

David Puşcaş a obişnuit publicul cu apariţii cât mai controversate. Fiul adoptiv al artistei Luminiţa Anghel s-a lăsat fotografiat într-un mod care ar dezamăgi-o cu adevărat pe mama sa. Deşi a declarat de multe ori că nu va mai publica fotografii indecente sau şocante, acesta a gafat-o din nou.

David s-a lăsat machiat pentru o şedinţă foto cu toate culorile, fiind colorat aproape pe tot corpul. Acesta a filmat tot procesul chiar pe contul de Instagram, şi a arătat lumii cât de bine îi sta machiat.

David a mărturisit recent că relaţia cu mama lui adoptivă s-a rupt de tot. Chiar dacă erau cei mai buni prieteni, aşa cum a declarat el, acum nu mai vorbesc aproape deloc.

"Eram cei mai buni prieteni. Puteam să vorbim orice, de la droguri la orientare sexuală. Mama mi-a spus că este foarte importantă comunicarea. Am văzut-o ca pe o prietenă. mama şi-a dedicat toată tinereţea ei mie. ea m-a crescut. ea a ajuns la vârsta la care şi-a dorit un bărbat, un copil lângă ea...perioada în care eram doar eu cu ea a fost cea mai frumoasă. Eu cu acel om, alesul ei, nu ne-am înţeles deloc. Nu am putut să rezonăm. De când a apărut acest om în viaţa mamei şi în a mea totul s-a schimbat la 180 de grade. La începutul el era foarte amabil, protector, atent cu mine, dar până într-un punct când a început să fie autoritar, să impună reguli, să o schimbe pe mama. Se pare că iubirea chiar schimbă tot. Ea nu mai este persoana care era când aveam eu 10-11 ani. El a întors-o pe mama împotriva mea. Eu începusem să ies, să cunosc cluburile. Asta a adus la distrugerea relaţiei mele cu mama", a spus David Puşcaş pe canalul personal de Youtube.       

Mai multe