David Puşcaş, cu o sticlă de băutură în cadă! Cum s-a pozat

1 februarie 2017 13:21   Vedete românești
Ultima actualizare:

Fiul adoptat de Luminița Anghel și de fostul ei soț, Marcel Pușcaș, a atras din nou atenţia asupra lui cu o poză publicată pe reţelele de socializare, într-o ipostază care nu îi face deloc cinste. Tânărul s-a fotografiat îmbrăcat în cadă, cu o sticlă de băutură în mână, încurajând distracţia adolescenţilor stropită din plin cu alcool.

David Puşcaş a recunoscut că face tot felul de artificii pentru a cerşi atenţie, dar de data aceasta parcă a întrecut măsura. După ce s-a pozat cu mâna în chiloţi, acum tânărul apare uşor euforic, cu machiajul întins pe ochi, în .. cadă cu o sticlă de băutură pe care o duce la gură. A descris chiar el imaginea ca fiind una prin care vrea să ilustreze distracţia continuă a tinerilor, dar credem că mamei lui nu îi va plăcea deloc atitudinea rebelă a adolescentului. Este cunoscut faptul că Luminiţa Anghel a avut nueroase scandaluri cu fiul său adoptiv şi a renunţat să se mai ocupe de el, tocmai pentru că băiatul nu vrea să-şi schimbe comportamentul.   

Luminiţa Anghel (48 de ani) vrea ca în noul an să se concentreze doar pe carieră: „2017 va fi anul meu, al primenirii mele, al întoarcerii la ceea ce sunt eu. M-am consumat făcând foarte multe lucruri inutile şi m-am depărtat de ceea ce este menirea mea pe pământ: să cânt. M-am complăcut în a rămâne la un nivel la care nu aveam voie să rămân. Îmi doresc foarte mult să mă reinventez profesional anul acesta”, a povestit solista pentru noul număr din Formula As, semn că s-a detaşat de acţiunile prin care fiul său adoptiv încearcă să o facă să-i acorde atenţie.

Mai multe