De abia a născut, dar Bianca a și dat fuga la tratamente corporale

3 octombrie 2016 20:57   Vedete românești
Ultima actualizare:

Bianca Drăgușanu (34 de ani) a devenit mămică în urmă cu doar o săptămână, când a adus-o pe lume pe micuța Sofia Natalia, fetița ei și a lui Victor Slav. A părăsit maternitatea cu zâmbetul pe buze și într-o formă de zile mari, de zici că nici nu suferise o operație de cezariană.

Parcă pentru a demonstra că femeile care au devenit mame de curând nu trebuie să-și petreacă zilele în pat, vedeta nu stă non-stop acasă. Bianca este activă, a ieșit des din casă și a avut grijă să se pozeze cu fetița sa cât de des a putut, pentru a le arăta fanilor că este o mamă responsabilă, iubitoare și mândră.

Întrucât vrea să revină la forma de odinioară cât de repede poate, blondina a dat fuga la un cabinet de estetică și întreținere corporală, unde s-a lăsat pe mâna specialiștilor pentru a-și recăpăta trupul de dinainte de sarcină.

"Am învoire oficială de la Sofia pentru o oră și aprobare de la medic pentru drenaj limfatic. Azi e fix o săptămână de când am născut: stare fizică- recuperare, încet, dar sigur (doar la recomandarea medicului). Stare sufletească -cel mai frumos sentiment din lume. Deci proaspete mămici, vă aștept aici", a scris fosta asistentă tv alături de o poză care o arată în timpul ședinței de întreținere.

Mai multe