De asta arată Monica Gabor atât de bine! Uite ce mănâncă la cină

14 decembrie 2016 8:07   Vedete românești
Ultima actualizare:

După o lungă perioadă în care a preferat să nu mai apară în lumina reflectoarelor, Monica Gabor a revenit pe reţelele de socializare şi a reluat din nou legătura cu fanii ei din ţară. Zilele trecute, fosta doamnă Columbeanu a intrat în direct de peste Ocean din casa de lux în care trăieşte cu iubitul ei chinez şi le-a arătat celor care încă mai aveau dubii că trăieşte pe picior mare.

Monica Gabor este răsfăţată de Mr Pink, iar anul acesta a avut ocazia să petreacă timp preţios cu fiica ei, Irinuca (9 ani), chiar peste Ocean, în locuinţa din Los Angeles. În această vară Irinel Columbeanu a petrecut câteva săptămâni în America. În timp ce fetiţa a locuit cu mama ei şi iubitul acesteia, Iri s-a distrat pe cinste cu Nick Rădoi în compania unor tinere domnişoare, semn că afaceristul nu şi-a pierdut apetitul pentru femei frumoase. Elixirul tinereţii pare că l-a găsit şi fosta soţie a lui Irinel Columbeanu. Monica Gabor arată mai bine ca niciodată. Deşi la începutul anului 2017, ea va împlini 29 de ani, Moni are o siluetă de fotomodel şi un ten de adolescentă.

Se pare că traiaul peste Ocean îi priieşte din plin vedetei, dar nici Monica nu stă cu mâinile în sân. Ea are o alimentaţie echilibrată, iar atunci când ia masa târziu are grijă la ce pune în farfurie. Iubita lui Mr. Pink le-a mărturisit fanilor că s-a oprit pentru a lua cina la un restaurant din Los Angeles unde a comandat o salată cu quinoa, kale şi mango. Nu a putut să reziste tentaţiei de a mânca şi desert, aşa că Monica a încheiat seara cu o porţie de clătite, pentru care probabil că va trage din greu la sala de sport.        

Mai multe