De când a fost la „Ferma Vedetelor”, lui Mircea N. Stoian i-a crescut cota

30 mai 2016 12:55   Vedete românești
Ultima actualizare:

Puţini ştiu că fostul concurent de la „Ferma Vedetelor”, Mircea N. Stoian, nu este doar jurnalist, ci şi actor de reclame şi videoclipuri. Click! a aflat că, de când a participat la ”Ferma Vedetelor”, lui Mircea N. Stoian i-a crescut cota. Vedeta abia mai face față solicitărilor de a juca în reclame și se pregătește de lansarea unei cărți.

Multă vreme a făcut parte din emisiunea „Un show păcătos” de la Antena 1, a apărut apoi în telenovela „Narcisa sălbatică”, dar a avut parte şi de multe roluri în filme sau reclame. Cea mai recentă apariţie a sa a fost în reality show-ul „Ferma Vedetelor” de la PRO Tv, care s-a filmat în Cipru.

Chiar dacă a fost deja eliminat din competiție, participarea la emisiune a fost, se pare, o reușită pe toate planurile. După ce s-a întors din Cipru, Mircea le-a povestit prietenilor că a slăbit opt kilograme renunţând să mai bea sucuri acidulate şi să mai mănânce grăsimi.

În plus, a reuşit să scrie o carte pe care o va lansa cât de curând. Aceasta se numeşte „Elemente de comunicare nonverbală şi tehnici de depistare a comportamentului disimulat”. Click! a aflat că omul de televiziune a folosit drept sursă de inspirație întâmplările trăite alături de concurenţii din fermă.

Cireașa de pe tort, la ușa lui Stoian au început să bată agenții cu oferte de a juca în filme și spoturi publicitare. Deocamdată, îl veţi revedea pe micile ecrane la „Ferma Vedetelor”, unde s-a întors alături de ceilalţi concurenţi eliminați din competiţie, pentru a hotărî soarta unuia dintre finaliști.    

Mai multe