De ce a ajuns de urgență la spital Adela Popescu

15 noiembrie 2016 12:33   Vedete românești
Ultima actualizare:

Fermecătoarea prezentatoare a emisiunii „Vorbeşte lumea”, partenera lui Cove, a ajuns ieri, de urgenţă, la spital. Adela Popescu a publicat, ulterior, un mesaj pe reţelele de socializare prin care a explicat de ce nu va prezenta câteva zile emisiunea, pentru ca fanii să nu se îngrijoreze.

Situaţia a fost mult mai gravă decât a lăsat Adela Popescu (30 de ani) să se vadă. În spatele zâmbetului afișat, emisiunea a prezentat-o cu niște dureri cumplite de apendicită. De frica unei periotnite, Adela a fost dusă de urgenţă la spital de soţul ei, Radu Vâlcan, după cum ne-au mărturisit surse de pe platourile de filmare ale emisiunii de la Pro TV.

Adela a intrat imediat în operaţie, iar în câteva zile se va întoarce la emisiunea pe care o prezintă cu Cove la Pro TV.

„Adela Popescu este bine, a trecut prin clipe grele, însă totul s-a rezolvat acum, cu ajutorul medicilor. Va lipsi câteva zile de la muncă, însă pericolul a trecut acum şi este în afara oricărui pericol. Bine că nu s-a întâmplat nimic rău şi că a ajuns la medic în timp util”, ne-au povestit surse din apropierea Adelei Popescu.

Acesta este mesajul postat!

“Dragii mei, din păcate astăzi nu voi putea fi alături de voi şi de Cove la “Vorbeşte Lumea”. Am suferit o intervenţie chirurgicală de urgenţă aseară. Totul a decurs perfect, iar eu mă simt foarte bine acum. Imediat ce o să mă pun pe picioare o să va povestesc mai multe.Sănătate va doresc!”, a scris ea pe profilul de facebook!

Mai multe