De ce a ales Mihai Sturzu să devină pilot

24 iulie 2018 14:55   Vedete românești
Ultima actualizare:

“Viața bate filmul!” este o vorbă din popor care i se potrivește de minune lui Mihai Sturzu, fostul solist al trupei HI-Q. Vedeta și-a încercat, până la vârsta de 38 de ani, norocul în muzică, în politică, însă într-un final a ajuns, de șase luni, să îmbrace uniforma de pilot, la o companie aeriană.

“Gașca mea”, “Așa-s prietenii” sau “Poveste fără nume” sunt doar câteva hituri, ale trupei HI-Q, care încă se află pe buzele românilor, chiar dacă formația s-a destrămat în urmă cu câțiva ani. Fiecare dintre ei au decis să o ia pe drumuri separere, profesând în alte domenii. Mihai Sturzu, unul dintre componenții celebrei formații, a avut și are un destin profesional destul de tumultos. 

După ce a decis să nu mai activeze în domeniul muzical, acesta a ajuns pe cai mari în politică pe funcție de senator. Însă, acest lucru se pare că nu a reușit să îl mulțumească sufletește pe Mihai, pentru că acum vedeta a ajuns să lucreze, de șase luni, la o companie aeriană ca pilot. 

“Aviația este un vis din copilăria mea! Nu am deloc emoții când decolez pentru că sunt foarte pregătit. Săptămâna viitoare mă pregătesc pentru o cursă destul de lungă pe care o aștept cu sufletul la gură și anume la Dubai. Colegii, cu care lucrez, m-au primit foarte bine, toată lumea este fericită! A fost o schimbare radicală pentru mine mai ales că la 38 de ani m-am apucat de meseria aceasta. Nu știu dacă o să ies la pensie din domeniul ăsta, timpul o să decidă, plus că tehnologia asta evoluează permanent și nu știu unde o să ajungem”, a declarat Mihai Sturzu pentru Click!, care ne-a mai mărturisit și că își amintește cu drag de perioada în care a cântat în trupa HI-Q: “Îmi este dor de vremurile alea, a fost doar o etapă din viața mea și cam atât”.

Mai multe