De ce a cântat Cream la Untold și cum a primit invitația surpriză

4 august 2015 17:39   Vedete românești
Ultima actualizare:

Când au văzut-o la concert, fanii au fost șocați. Toți s-au întrebat de ce a cântat Cream la Untold Festival după ce vedeta a urcat pe scenă alături de un cântăreț de muzică hip-hop. Prestația Claudiei Pavel a fost una în totalitate neplanificată, întrucât artista a fost invitată pe ultima sută de metri să cânte la concert.

Cel mai mare festival de muzică al acestei veri s-a desfășurat la Cluj-Napoca în această săptămână. Fanii au venit pentru a-i vedea și a-i asculta pe artiștii lor preferați, însă, în ultima zi, toți s-au întrebat de ce a cântat Cream la Untold Festival. Claudia Pavel nu se afla pe lista cântăreților care urmau să urce pe scenă, însă a fost o surpriză plăcută pentru public, care s-a bucurat să audă una dintre vocile românești la un festival de o asemenea amploare.

După finalul festivalului, toată lumea și-a pus întrebarea „De ce a cântat Cream la Untold”, după ce apariția ei pe scenă a surprins publicul. Se pare că artista a fost invitată de unul dintre artiștii trecuți pe afiș, Fatman Scoop. Într-o conferință de presă, rapperul a profitat de ocazie și a invitat-o pe Claudia Pavel să cânte alături de el: „Claudia, am nevoie să mă contactezi. Email-ul meu e scoop@fatmanschoop.com. Trimite-mi un email să te aducem aici și să facem ceea ce trebuie să facem”, i-a transmis acesta, citat de site-ul stiridecluj.ro, acesta fiind și răspunsul pentru întrebarea „De ce a cântat Cream la Untold”. Iar Claudia nu a ezitat să onoreze invitația. Deși potrivit informațiilor de pe profilul ei personal de Facebook artista se afla în Statele Unite în acea perioadă, Claudia a ales fără ezitare să vină înapoi în România pentru a cânta la un asemenea festival.

De ce a cântat Cream la Untold: A cântat melodia «Just A Little Bit»

De ce a cântat Cream la Untold – Aceasta nu a fost prima colaborare a artistei cu rapperul Fatman Scoop. Cei doi au făcut o melodie împreună, numită „Just A Little Bit”, pe care au lansat-o în anul 2009. Pe scenă, artiștii au cântat aceasta piesă, însă Fatman Scoop a convins-o pe Claudia să rămână pe scenă și pentru celelalte piese ale lui. 

Mai multe