De ce a plecat Lora de la «Vorbeşte lumea»: "A fost o perioadă frumoasă"

18 iunie 2021 7:49   Vedete românești
Ultima actualizare:

Au trecut deja câteva zile de când Laura Petrescu alias Lora a anunţat că renunţă la postul de prezentatoare a emisiunii “Vorbeşte lumea” ca să se implice în alte proiecte. Click! a aflat care e proiectul, în afară de muzică şi afaceri, pentru care vedeta a renunţat să mai prezinte emisiunea matinală de la Pro TV.

După un 2020 atipic, în care a rămas blocată în Bali, din cauza pandemiei de coronavirus, Lora (38 de ani) a revenit la cârma emisiunii de la Pro TV, după ce Adela Popescu a anunţat că a rămas din nou însărcinată. Timp de 5 luni, simpatica artistă şi Cove au format echipa care ne-a înveselit dimineţile şi ne-a făcut zilele mai bune.

Alături de ei, cafeaua s-a potrivit mai bine cu cele mai interesante veşti ale zilei şi cu cele mai importante informaţii utile pentru telespectatori. Însă vinerea trecută, vedeta a anunţat la finalul ediţiei veşti neaşteptate pentru cei de acasă. S-a despărţit de emisiune pentru a aloca mai mult timp proiectelor personale.

”A fost o perioadă frumoasă în care am fost alături de voi de la prima oră a dimineţii, în care am povestit şi în care m-aţi cunoscut mai bine. De ce să ne împotrivim? Nu e floare la ureche să ne luăm rămas bun din locuri care ne-au adus zâmbete. Acum că programul meu e tot mai încărcat, am decis alături de colegi că odată cu ediţiile de vară, să îmi aloc mai mult timp pentru toate planurile mele: cariera muzicală şi afacerea cu produse de beauty. În plus, vom începe promovarea filmului «Pup-o, mă 2»”, a declarat Lora. 

Click! a aflat adevăratul motiv al plecării solistei din televiziune: va juca într-un film. “În acest moment filmăm prin Geoagiu-Băi din judeţul Hunedoara. Noua peliculă se numeşte «Secretul lui Zorillo» şi e prima parodie românească după «Dacii şi romanii», e o comedie foarte tare, eu sunt producător, actor şi cel care a făcut conceptul. Eu şi Văru Săndel. Din acest proiect face parte şi Lora, căci a prins gustul actoriei de la “Pup-o mă 2 - mireasa nebună”.

Şi va juca alături de bărbatul ei, Ionuţ Ghenu, care înainte de a fi managerul ei a fost actor”, a divulgat secretul Alin Panc, producătorul noului film în care joacă Lora. În distribuţie mai sunt: colegul ei, Gabi Coveşanu, Florin Busuioc, Laura Cosoi, Andreea Samson, Dorian Popa, Dana Săvuică, care e la primul film, şi alţii.

“Avem avanpremieră cu «Pup-o mă 2» pe 30 iunie, la grădina Herăstrău, apoi plecăm într-o caravană prin ţară şi din 27 august o să fie în cinematografe. Iar Lora va fi cu noi mereu, ne va ajuta, de aceea a şi renunţat la emisiune. Am făcut şi o piesă împreună pentru film, se numeşte “Telemea” şi e cântată de ea şi Old Shepherds, adică Alin Panc, Cosmin Seleşi şi Văru Săndel”, ne-a mai spus Alin, care şi-a sărbătorit ziua de naştere la filmări. Actorul a împlinit 48 de ani şi e cunoscut din seriale precum “Inima de ţigan” şi “Regina”. 

Mai multe