De ce a refuzat Mihai Onilă ajutorul lui Gigi Becali

28 noiembrie 2016 8:49   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mihai Onilă şi soţia sa Adriana trec prin momente cumpluite după ce şi-au pierdut unicul copil în urmă cu doar câteva zile. Ioana Emily Hope avea 10 ani şi s-a stins din viaţă după ce medicii au diagnosticat-o în urmă cu jumătate de an cu o formă rară de cancer. O ţară întreagă a fost sensibilizată de drama artistului, iar colegii de breaslă au iniţiat o campanie de strângere de fonduri pentru ca familia să poată repatria trupul micuţei.

Durere mare în Belgia! Mihai Onilă şi-a pierdut fiica după ce a încercat imposibilul pentru ea şi şi-a vândut toată agoniseala. Aflat într-un mare impas financiar, artistul a primit sprijin de la artiştii care au fost impresionaţi de tragedia prin care trece, dar a aflat şi că un personaj controversat ar dori să-l ajute cu bani. Este vorba despre Gigi Becali, care s-a oferit să plătească toate cheltuielile ce ţin de repatriere şi de înmormântare. Se ştie că latifundiarul din Pipera a ajutat multe persoane aflate în necaz, dar Mihai Onilă a refuzat categoric spijinul patronului de la Steaua. Artistul le-a explicat apropiaţilor că nu poate să accepte gestul lui Becali. 

"Gigi Becali plăteşte transportul şi înhumarea. Am citit ştirile”, i-a scris o prietena artistului pe contul de Facebook. Replica lui Mihai nu a întârziat să apară. "Mulţumesc mult, dar problema asta nu este treaba noastră. În ţară, totul e un joc politic... Noi nu am cerut nici un ban si nu am iniţiat eu această campanie de a dona bani, cei care ne-au cunoscut au cerut acest lucru! Noi avem tot ce ne trebuie şi ca nişte părinţi responsabili, asta şi vom face”, a răspuns Mihai Onila.

Totul a pornit de la declaraţiile bunicii materne. Ross Gabriela, titulara contului în care se fac donaţiile, a intrat în direct prin telefon la emisiunea Adrianei Bahmuţeanu şi a spus că artistul îşi incinerează fetiţa pentru că aducerea trupului neînsufleţit al micuţei în ţară pentu înmormântare costă foarte mult, iar familia nu mai are aceste posibilităţi. 

Mai multe