De ce a renunțat Andreea Marin la ”Surprize”. Toți au crezut că a făcut-o pentru Ștefan Bănică

5 decembrie 2016 13:36   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andreea Marin este din ce în ce mai prezentă în viața publică după anunțul divorțului de cel de-al treilea soț, fizioterapeutul Tuncay Ozturk. În cel mai recent interviu, pentru emisiunea de la Europa FM a Andreea Esca, vedeta a avut parte de o supriză așa cum obișnuia să le facă ea telespectatorilor pe vremuri.

În debutul emisiunii de sâmbătă, 3 decembrie, Andreea Marin a ascultat genericul emisiunii pe care a prezentat-o timp de nouă ani la TVR 1, ”Surprize, surprize!”.

A zâmbit mai întâi puțin surprinsă, apoi a râs cu tot sufletul și a început să schițeze câteva mișcări de dans, din cele care i-au compus coregrafia la cârma uneia dintre cele mai iubite emisiuni din istoria televiziunii naționale.

”A fost o perioadă în care speranțele multor români au ieșit din nou la lumină. E frumos să știi că ai trecut prin viață și ai lăsat ceva în urmă, ceva adevărat, nu doar o poveste, nu doar o glumă, că ai schimbat vieți în bine”, a mărturisit emoționată Andreea Marin (41 de ani).

Vedeta și-a amintit cum a început cariera ei în televiziune, la Iași, pentru a continuat într-un ritm amețitor, la București. ”Când am venit în București de la Iași, unde făcusem facultatea și lucrasem la TVR Iași, am venit cu o mașină care n-avea marșarier. Trebuia să mă gândesc bine pe unde voiam s-o iau și unde trebuia să parchez, pentru că nu puteam parca decât cu fața. Câte mi-am auzit cu număr de Moldova la volan, femeie, nu vrei să știi”, a spus amuzată fosta Zână a surprizelor în emisiunea ”La radio cu Andreea Esca”.

Cel care i-a deschis drumul către București a fost Cristian Țopescu. Comentatorul sportiv a chemat-o să prezinte o emisiune de divertisment. Rezultatul a fost atât de bun, încât Andreea a primit imediat propunerea să se mute definitiv în Capitală. A vrut însă altceva decât divertisment, ceva ”mai serios”. ”Așa am ajuns să fac știri, apoi am fost corespondent la premiile Oscar, am făcut interviuri acolo. Apoi m-am îndreptat spre «Surprize, surprize!», când Valeriu Lazarov a venit în România și m-a văzut la un program serios și a spus: acesta e omul pe care-l vreau.”

Andreea a vorbit și despre retragerea din luminile reflectoarelor, în 2008, pe care multă lume a pus-o pe seama mariajului cu Ștefan Bănică Jr.  ”Eu am ales să fie ultimul an de Surprize, pentru că am aflat că sunt însărcinată. Nu m-am retras pentru Ștefan, ci pentru Violeta. Eu mi-am dorit atât de mult acest copil și l-am avut greu. Mi-am dorit să nu fiu o mamă care nu dă pe-acasă având un copil abia născut. Eram și director la Surprize, lucram de luni până duminică. Nu puteam să-mi cresc copilul așa. Mi-am reconstruit viața punând-o pe ea pe primul plan și încă e așa”, a explicat vedeta.

Mai multe