De ce a renunțat Costel Busuioc la amantă și s-a întors la soție

23 septembrie 2017 18:13   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nu departe de 2013, tenorul-zidar a ajuns pe primele pagini ale tabloidelor, după ce s-a vehiculat că și-ar fi părăsit soția pentru o amantă mai tinerică. Situația pare să se fi schimbat între timp, dacă este să ne luăm după mărturisirile făcute de fiica lui, care a declarat aseară, în timpul unei emisiuni, că are o viață de familie foarte frumoasă.

Costel Busuioc divorţează. Așa scriau tabloidele, în urmă cu mai mulț ani, și-anume faptul că tenorul, în vârstă de 45 de ani, îşi va părăsia soţia şi cei 4 copii ai săi pentru o femeie cu câţiva ani mai mică decât el, pe care chiar el ar fi descris-o ca fiind „inteligentă şi tenace”.

Până la acel moment, Busuioc a declarat în repetate rânduri că nu şi-ar părăsi niciodată familia, însă un apropiat de-al lui a dezvăluit prin 2012 faptul că tenorul  va divorţa. “Costel mi-a zis că nu mai putea să stea cu Daniela, căci nu mai aveau în comun decât copiii şi un mare respect. În plus, el s-a lăudat că noua lui iubită este cu mult mai tânără, dar şi o persoană inteligentă şi tenace”, a spus sursa pentru un cotidian național. Cert este că familia Busuioc nu s-a destrămat, dacă e să ne luăm după declarațiile Mariei Busioc, una dintre fiicele tenorului, care a vorbit foarte frumos despre tatăl ei, aseară, în cadrul unei emisiuni. fetița a mai adăugat că deși tatăl ei este plecat prin Statele Unite în prezent, pentru concerte, relația lor este una excepțională. 

Mai multe