De ce afecțiune suferă Andreea Mantea. „Mi-e foarte greu să explic”

11 august 2021 19:25   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andreea Mantea se află în vacanță împreună cu iubitul ei zilele acestea, iarvedeta de la Kanal D a publicat și câteva imagini cu ea în costum de baie. Admiratorii ei au observat însă ceva suspect și au întrebat-o imediat dacă este din nou însărcinată.

Andreea Mantea se află în prezent în vacanță cu partenerul ei, și, asemenea tuturor iubitorilor de plajă și soare, a publicat în mediul online o serie de imagini în care apare purtând costum de baie.

Andreea Mantea susține că suferă de o afecțiune autoimună

Cei mai atenți admiratori ai acesteia i-au cam dat bătăi de cap prezentatoarei TV în ultima perioadă însă, având în vedere că o întrebau, în dreptul pozelor de la plajă, dacă este însărcinată.

Vedeta a ținut să explice că este conștientă că imaginile respective pot da această impresie, însă a ținut să sublinieze că partea ei abdominală pare mai umflată din cauza unei afecțiuni medicale de care suferă și că nu ar fi nicidecum vorba de o sarcină.

„Nu sunt însărcinată și mi-e greu să răspund tuturor celor care mă întreabă de ce am această burtică dacă nu sunt însărcinată.Mi-e greu să le explic afecțiunea cu care mă confrunt… pentru că este o afecțiune. Nu este grăsimuță, șuncuță. Nici n-am vreo siluetă demnă de invidiat, dar câteodată se întâmplă să mă umflu. O alergie, o boală autoimună. E foarte mult de povestit…”, a spus Andreea Mantea pe rețelele de socializare.

Mai multe