De ce are Cezar Ouatu voce de femeie? O ”explicație” amuzantă

30 septembrie 2015 16:06   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cezar Ouatu (35 de ani), reprezentantul României la Eurovision în 2013, are un secret teribil legat de vocea sa. Acuzat că are un glas feminin, cântăreţul a ascuns ”adevărul” până astăzi, când un filmuleţ publicat pe Internet arată ”realitatea”.

Vocea lui Cezar Ouatu a susţinut un interviu şi a vorbit despre cum a ajuns să colaboreze cu artistul.

“L-am cunoscut în stilul ăla classic, la coafor. M-a impresionat că el are cel mai mult nevoie de mine, că ceilalţi ştiau să cânte cât de cât”, a mărturisit tânăra. Vocea lui Cezar Ouatu a admis că au ajuns să lucreze împreună într-o perioadă mai dificilă pentru ea. “N-aveam chiria plătită, eram în urmă şi cu facturile. Ce să mai, m-a fraierit cu nişte vouchere de cumpărături! Asta e…”

“Oricine compune piesele noastre. Pe ultima a compus-o un instalator, de-asta sunt aşa cum sunt!”, a continuat Vocea lui Cezar Ouatu. “Avem proiecte de viitor, intenţionăm să participăm împreună la sezonul următor din «Românii au pe cineva în spate cu talent»”, a încheiat tânăra.

Interviul acordat de Vocea lui Cezar Ouatu

Povestea de mai sus este, evident, o glumă, pusă în scenă de Bogdan Nicolai, fost DJ la Pro FM şi scenarist la “Vocea României” de la Pro TV. Interviul haios cu Vocea lui Cezar Ouatu face parte dintr-o serie dedicată vedetelor de la noi.

Tot serialul despre vieţile vedetelor poate fi urmărit pe Youtube.

Mai multe