De ce i-a dat Claudia Pătrășcanu mesaj lui Alex Bodi: "Am auzit că are niște filmări cu soțul meu". Ce a aflat solista

20 februarie 2021 10:29   Vedete românești
Ultima actualizare:

Claudia Pătrășcanu i-a trimis disperată, zilele trecute, un mesaj lui Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu. Cel care a dat în vileag gestul șocant al solistei a fost chiar soțul cu care se află în divorț, Gabi Bădălău.

“Bună ziua domnul Bodi, îndrăznesc să vă las numărul mamei mele tocmai pentru a nu crea neplăceri nici dumneavoastră, nici eu. Nu interpretați acest gest care se naște din durerea unei mame! Vă rog din toată inima să mă ajutați!”, l-a implorat Claudia Pătrășcanu pe Alex Bodi, într-un mesaj trimis fostului soț al Biancăi Drăgușanu. Claudia Pătrășcanu a dorit să creeze o diversiune, oferindu-i lui Alex Bodi numărul de telefon al mamei sale pentru a nu a fi descoperită că a luat legătura cu afaceristul. Claudia Pătrășcanu a explicat, într-un final, ce anume a determinat-o să ia legătura cu afaceristul, în emisiunea lui Dan Capatos de la Antena Stars.

"Mie mi-a spus mai multe domnul Bodi. A fost un om civilizat"

”Am dat acel mesaj domnului în speță pe Instagram, într-o pauză publicitară, când tu, Dane, ai spus că acest domn ți-a dat un mesaj în care îți spunea că are niște înregistrări cu Gabi Bădălău drogându-se. Eu vreau să scot la suprafață dovezi legate de droguri. Domnul m-a sunat pe mine înapoi, am tot respectul pentru acest domn. De unde are Gabi mesajul? Dacă domnul Bodi i-a transmis acest mesaj soțului meu, înseamnă că ceva e adevărat! Mie mi-a spus mai multe domnul Bodi. A fost un om civilizat. Ce am făcut așa rău? Gabi îi bagă pe toți la înaintare. De ce a dat el mesajul? Este un joc al lui Gabi, îi este teamă, îi este frică! Dacă reușesc să demonstrez că el se droghează, eu voi cere custodie totală!”, a declarat Claudia Pătrășcanu, la Xtra Night Show, de la Antena Stars. Dan Capatos a dat însă pe post mesajul de la Alex Bodi, în care omul afaceri recunoștea doar că a auzit prin oraș că Gabi Bădălău se droghează.

Claudia Pătrășcanu s-a împrietenit cu rivala ei

Tot pentru a obține probe în instanță împotriva lui Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu a ajuns să se împrietenească cu Cristina, fosta iubită a lui Gabi Bădălău, femeia pentru care omul de afaceri a băgat divorț de solistă. “El vrea să bage și alți oameni în acest cancan. El a dat aceste mesaje, ale fostei lui iubite. Eu cu această fată, Cristina, nu am fost și nu vom fi prietene. Când ei doi s-au certat, eu am prins momentul și am vorbit cu ea ca să demonstrez niște treburi în instanță. Gabi i-a făcut rău și acestei femei, i-a luat telefonul și i-a luat numerele foștilor iubiți. Interesul meu era să duc probe către instanță. Ea s-a oferit să-mi pună la dispoziție casa pe care Gabi i-a făcut-o la Snagov. Cele mai mari povești și grave le am de la această femeie, și cu droguri și cu tot. Omului îi țâțâie fundul acum! Sunt dosarele mele blocate din 6 ianuarie la Bolintin Vale!“, a mai declarat Claudia, la Antena Stars.

Gabi Bădălău: “Femeia se vede vedetă și prinde muște”

Gabi Bădălău a fost șocat când a aflat că soția sa i-a trimis un mesaj în care îi cere ajutorul lui Alex Bodi, precizând că nu-l cunoaște personal pe acesta.”E un mesaj trimis de Claudia unui domn pe care nu-l cunosc și nici nu vreau să-l cunosc. Îl salută și după spune: vă rog din toată inima să mă ajutați! Nu știu ce încearcă să facă, cum să te duci la un străin să-i ceri ajutorul, și nu la tatăl copiilor tăi?! Femeia asta încearcă să mă discrediteze. M-a făcut drogat, apoi gay și acum apelează la omul ăsta! Mă duc și-mi fac și testul din firul de păr, dacă se face în România. Acum apelează la alți oameni străini. Nu cumva fata asta vrea să-mi facă o cheie? Eu nu am bătut-o în viața mea pe Claudia, nu i-am dat o palmă. Dar acum femeie se vede vedetă si prinde muște”, a declarat Gabi Bădălău, la Antena Stars.

Citește și:

Claudia Pătrășcanu, mesaj disperat către Alex Bodi: «Vă rog din toată inima să mă ajutați!»

Claudia, după ce Gabi Bădălău și-a vizitat copiii: „A venit sub influența substanțelor interzise. Avea conversații video cu Bianca”

Mai multe