De ce i-a furat Năstase pantofii și gențile lui Brigitte! Are legătură cu actuala lui iubită

16 august 2018 11:14   Vedete românești
Ultima actualizare:

De două luni, Ilie Năstase este cuplat cu o constănțeancă de 42 de ani, de existența căreia știa și Brigitte. Săptămâna trecută, Nasty a intrat în vila soției și a sustras de acolo câteva obiecte feminine. Toți s-au întrebat care este motivul pentru care tenismanul a recurs la acest gest.

Iată că are legătură cu actuala iubită. Pe data de 7 august, Brigitte reclama la poliție faptul că în vila ei din Pipera soțul cu care se află în divorț, a sărit gardul și a intrat în vila ei de unde a furat mai multe lucruri, printre care pantofi și poșete. Toți s-au întrebat atunci ce ar face Nasty cu astfel de lucruri femeiești.

Cu siguranță nu le-ar fi purtat el, ci explicația este alta. A vrut să le dea actualei iubite, Ioana, femeia cu care are o relație de aproximativ două luni. Bruneta care este leită Brigitte, are 42 de ani, are un fiu major, și s-a iubit cu Nick Rădoi. Se știe că milionarul din America a răsfățat-o pe Ioana pe la Monaco, i-a cumpărat cadouri scumpe, așa că Nasty s-a conformat să-i câștige inima sexoasei brunete.

”Ilie a luat gențile și pantofii de la Brigitte ca să i le dea Ioanei. Săptămâna trecută, el s-a dus la magazinul soției din Promenada de unde a cumpărat mai multe haine tot pentru a le face cadou acestei femei. E adevărat că el voia să o impresioneze cu niște accesorii scumpe, pentru că Brigitte poartă numai Chanel-uri și Prada, însă nu i-a reușit pasiența. Ilie a fost de treabă și i le-a înapoiat soției”, a declarat pentru Click!, o sursă din anturajul celui mai controversat cuplu al acestui moment.

Mai multe