De ce iubitul Oanei Zăvoranu nu-şi mai vrea copilul înapoi?

9 octombrie 2014 0:42   Vedete românești
Ultima actualizare:

Alex, iubitul de 26 de ani ai Oanei Zăvoranu, are o situaţie personală foarte complicată. Palestinianul are un copil cu altă femeie, care îl acuză că l-a neglijat pe cel mic.

Fosta parteneră, Alexandra (34 de ani), creşte singură un băieţel de trei ani. Nu-l vrea pe Alex (pe numere adevărat Ashraf Abu Amoud) înapoi, însă îşi doreşte ca acesta să-şi respecte datoria de tată şi să plătească pensie alimentară. "De când s-a născut copilul, l-am cunoscut pe adevăratul Alex. E total diferit de cel dinainte", a declarat femeia la emisiunea de miercuri noapte a lui Capatos, făcând referire la comportamentul lui violent faţă de ea. Alex a confirmat cu alt prilej: "Nu mi-am dorit acest copil".

Ciudat e că, de un an, palestinianul se află în proces cu Alexandra pentru custodia copilului. Brusc, tatăl a vrut să-şi ia copilul. Doar că de când a cunoscut-o pe Oana Zăvoranu nu a venit să-l vadă pe cel mic nici măcar în orele de program stabilite de instanţă anterior.

Mama Oanei Zăvoranu, Marioara, s-a declarat consternată de scandalul declanşat de fosta iubită a lui Alex. "Situaţia asta putea fi rezolvată în instanţă, nu la televizor", a spus ea, care a dat apoi verdictul în privinţa palestinianului: "Nu e ceea ce trebuie pentru Oana".

Mai multe