De ce nu a dat-o în judecată Vica pe Adina Alberts pentru că i-a mutilat sânii? Declaraţiile Blochinei

15 iulie 2014 18:37   Vedete românești
Ultima actualizare:

Război în toată regula între Vica Blochina şi medicul Adina Alberts, care a operat-o la sâni în urmă cu doi ani. Marţi după-amiază, fosta iubită a lui Piţurcă a venit la emisiunea Simonei Gherghe pentru a spune partea ei de adevăr după ce chirurgul a acţionat-o în instanţă pentru defăimare.

Vica Blochina a explicat la emisiunea "Acces direct" de ce nu a dat-o în judecată pe Adina Alberts pentru problemele de sănătate pe care le-a avut după ce a operat-o la sâni.

"Eu nu am vrut să mă îmbogăţesc pe sănătatea mea. Nu am dat-o în judecat-o pentru că am considerat că a fost doar o eroare a unui medic. Eu ar fi trebuit să stau ani de zile prin procese", a spus Vica.

Ea a replicat la afirmaţiile Adinei Alberts, potrivit cărora nu a purtat bustiera timp de şase luni, aşa cum era recomandat: "De unde ştie ea? M-a văzut? Unde e manualul acela unde spune că nu o pot da nici măcar două minute, ca să fac duş? De unde ştie ea că nu am purtat bustiera?"

Simona Gherghe i-a răspuns că au apărut nişte filmări la vremea respectivă. "Erau pentru o emisiune în august, când nu mai trebuia să port bustiera".

Mai multe