De ce nu a venit Cristi Mitrea la botezul copilului

21 iulie 2015 13:32   Vedete românești
Ultima actualizare:

Botezul fiului ei i-a provocat multe lacrimi şi suspine Andreei Mantea, dar erau unele de fericire, creştinarea lui David fiind un moment extrem de important în viaţa ei şi a băieţelului său. De ce nu a venit Cristi Mitrea la botezul copilului său rămâne însă o întrebare la care vedeta evită să răspundă.

Obosită, dar foarte fericită. Aşa părea Andreea Mantea (28 de ani) luni seară când a fost invitată de Dan Capatos la emisiunea "Un show păcătos". Ceremonia de creştinare a micuţului David Andrei a fost una foarte frumoasă şi emoţionantă pentru tânăra mămică, iar petrecerea de după a fost una extrem de reuşită. Nu foarte multă lume a fost invitată, prezentatoarea tv dorind ca evenimentul să fie unul restrâns, însă distracţia a fost cuvântul de ordine duminică seară.

Imagini exclusive cu Andreea Mantea îndreptându-se spre biserică

Toată lumea s-a întrebat însă de ce nu a venit Cristi Mitrea la botezul copilului său, curiozitate pe care a avut-o şi Dan, însă reacţia Andreei nu lasă loc de multe interpretări. Vizibil deranjată de această întrebare, Andreea a încercat să evite răspunsul. "Dacă vrei să vorbesc de el, să stii că plec. Îmi este atât de somn încât crede-mă că nu am răbdare să fac acest lucru. Prefer să dorm", declara Andreea la puţin timp după intrarea în platoul "Un show păcătos".

Insistenţa lui Dan Capatos a deranjat-o pe Andreea, care a recunoscut că nu se simte confortabil să discute această problemă. "M-am supărat pentru că am obosit să vorbesc despre acest om. Nu mai pot să mai vorbesc despre acest om şi nu contează de ce nu a venit Cristi Mitrea la botezul copilului. Este jenant pentru mine sa tot discut această problemă. Am venit să vorbesc despre botez nu despre el. Dă-l Doamne iartă-mă!", a mai spus Andreea.

Andreea Mantea a decis să-şi creştineze băieţelul duminică, 19 iulie la biserica "Sfinţii împăraţi Constantin şi Elena" dintr-un complex rezidenţial din cartierul bucureştean Militari. La ceremonie au participat doar membrii ai familiei şi câţiva apropiaţi.

S-au cuplat la «Burlăciţa»

Andreea Mantea şi Cristi Mitrea (32 de ani) s-au cunoscut în cadrul show-ului „Burlăcița” de la Antena 1, difuzat  anul trecut. Cei doi au început o relaţie cu năbădăi, presărată cu certuri, jigniri, accese de gelozie și, se spune, chiar bătăi. În noiembrie, Mantea a uimit pe toată lumea anunțând că este însărcinată. Pe 27 mai, Andreea l-a adus pe lume pe micuțul David, însă tatăl său nu l-a văzut nici până în ziua de azi, poate doar în poze.

Mai multe