De ce nu a venit Florin Salam în finala „X Factor” ca să cânte cu nepotul lui, Adrian Petrache

18 decembrie 2020 22:51   Vedete românești
Ultima actualizare:

Adrian Petrache, concurentul Loredanei din finala X Factor, a trecut prin emoții uriașe după ce, deși trebuia să cânte alături de Florin Salam, unchiul său, acesta din urmă nu și-a mai făcut apariția și și-a lăsat nepotul cu ochii în soare.

Adrian Petrache trebuia să cânte cu Florin Salam o reinterpretare a melodiei lui Sting, Shape of my heart, însă în cele din urmă Florin Ristei a fost cel care l-a salvat, după ce s-a aflat că celebrul manelist nu poate să vină la filmări. Juratul X Factor a venit rapid în salvarea concurentului, iar momentul a ieșit, în cele din urmă, ca la carte.

De ce nu a urcat însă pe scenă Florin Salam? Sursele noastre spun că interpretul de manele Florin Salam ar fi avut probleme medicale în momentul filmărilor finalei, astfel că nu a putut ajunge să-și susțină și ajute nepotul. 

Florin Salam, grave probleme de sănătate?

Deși la repetiții a participat și și-a dat tot interesul, se pare că în ziua finalei, care s-a filmat la finele lunii octombrie, un cumul de stres, combinat cu stilul său de viață dezorganizat și probleme de familie, l-au afectat pe manelist. Mai mult decât atât, acesta ar avea probleme grave și cu vederea.

„Florin are probleme cu ochii, a fost o perioadă când îl ustura în permanență ochii pentru că nu dormea și cânta până dimineața în fum de țigară. A făcut o conjunctivită, nu s-a tratat. Până la urmă a trebuit să-și pună ochelari, pentru că i-a fost afectată vederea. E aproape orb, adică nu mai distinge detaliile”, a declarat un apropiat de-al lui Salam pentru Wowbiz.ro.

Mai multe