De ce nu poate locui Puya în casa pe care a cumpărat-o în Fundulea. „Cu siguranță este un loc destul de diferit”
Dragoș Gărdescu, cunoscut sub numele de scenă Puya, deși locuiește într-o vilă din cartierul Sălăjan din Capitală, împreună cu familia, și-a cumpărat și o casă în Fundulea, la aproximativ 40 de kilometri de București. Din păcate, însă, spune că nu ar putea să locuiască acolo și a explicat motivul.
A crescut în Sălăjan, „după blocurile gri”, vorba cântecului, şi tot în Sălăjan se simte cel mai bine. Toată lumea îl ştie pe Puya, pe numele lui adevărat Dragoş Gărdescu, băieţaşul de cartier din „La Familia”. El și soția lui Melinda se cunosc de 16 ani, sunt căsătoriți de 11 ani și au împreună trei fete.
În urmă cu doi ani, Puya a început proiectul la „Casa Puymici”. Cântărețul și-a cumpărat în orașul Fundulea, din Călărași, un teren cu o casă tradițională din lemn lăsată în paragină. Artistul a trecut la teabă și a început să o renoveze. Cu toate că unii ar crede că s-a mutat la țară, el a declarat într-un vlog că locuiește în vila din Capitală, iar casa de la țară este doar pentru o evadare din cotidian. Și totuși, care este motivul pentru care nu se mută împreună cu familia în casa achiziționată?
De ce nu locuiește Puya în casa de la țară
Ei bine, recent, Puya a mărturisit că nu ar putea să locuiască la țară, astfel că a decis să meargă doar în vizită, stă o zi și se întoarce în București.
„Eu nu prea am trăit pe la țară, mai degrabă acum, în ultimul timp. Dacă vă referiți la casa de la țara, pe care o am, acolo merg, stau o zi și mă întorc acasă, nu am stat acolo. Cu siguranță este un loc destul de diferit în care te redescoperi și înveți lucruri noi”, a declarat Puya, pentru spynews.ro.
În urmă cu ceva timp, artistul a făcut recensământul proprietăților pe care le deține:
„Mi-am făcut o casă mare pe pământ, în București, în Sălăjan, o vilă. M-am dus apoi la țară și am făcut o casă de lut, că am început să mă pricep. M-am mai dus, recent, și la Hunedoara și mi-am mai luat o casă de lemn.
E o zonă acolo de case de semi-părăsite. E o casă din lemn de stejar foarte frumoasă, pe care vreau să o iau de acolo și să o mut, undeva mai aproape de București, dar vreau să păstrez lemnul ăla că nu mai gasești așa ceva. Ar fi păcat să fie dărâmate caselele alea tradiționale. Eu îmi doresc să creez un loc în care, atunci când intri în casa aia, să simți tradiția, să vezi că s-a păstrat ceva, să ai un peisaj frumos. Vreau să păstrez autenticitatea aia, de la țară”, a spus Puya, în podcast-ul lui Mihai Morar,