De ce nu vor What's Up și soția lui copii. "Nu este cazul să vorbim despre asta!"

9 februarie 2017 11:22   Vedete românești
Ultima actualizare:

What's Up (28 de ani) și Simina Costea și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu anul trecut, după o relație de iubire de șase ani. Pentru că evenimentul a fost unul mult așteptat, cei doi au organizat o petrecere cu 400 de invitați care a durat până dimineața.

Cum era firesc, toată lumea aștepta un anunț legat de un eventual moștenitor al îndrăgitului artist.Contactată de Click! Simina, impresara și soția lui What’s Up, solistul care a devenit celebru odată cu lansarea hit-ului ”Taxi”, a declarat că momentan nu se gândesc să-și mărească familia.

"Nu este cazul să vorbim despre un copil, dar e adevărat că nu pot să spun niciodată când o să vină. Pentru că venirea pe lume a unui bebeluș nu este programată. Pot să spun doar atât, că prioritatea mea și a lui What's Up în acest moment este cariera. Pentru că anul trecut ne-am axat foarte mult pe viața personală", ne-a spus Simina.

Cei doi i-au avut ca nași de cununie pe Andra și pe Cătălin Măruță, care și-au propus să le fie părinți spirituali toată viața. 

Mai multe