De ce s-a operat Daniela Crudu. Vedeta, desfigurată pe patul de spital

15 octombrie 2015 8:13   Vedete românești
Ultima actualizare:

Bruneta nu se simte deloc bine și trece prin chinuri groaznice. A lipsit din emisiunea unde este asistentă deoarece a fost internată în spital. Cu toate acestea, nu este vorba de ceva grav. Daniela Crudu (26 de ani) s-a sacrificat în numele frumuseții. „Păcătoasa” și-a făcut o operație la nas, așa că va lipsi pentru câteva zile din peisajul moden.

Dan Capatos a anunțat în direct că Daniela Crudu și-a făcut o rinoplastie și le-a arătat telespectatorilor o imagine destul de șocantă, cu vedeta plină de bandaje pe patul de spital. Vrea să arate cât mai bine, așa că focoasa brunetă s-a decis să suporte chinurile postoperatorii, în numele frumuseții. Asistenta Tv a mărturisit că se simte bine după intervenția chirurgicală, dar că trece prin chinuri groaznice: „Mă doare, mă doare rău. Luni ( 19 octombrie n.r) Mă întorc la serviciu.”

Miercuri seară (14 octombrie), Cruduța și-a anunțat fanii că s-a operat și că se simte bine. Ea a publicat pe pagina personală de Facebook o imagine cu un buchet de crini, primiți de la prietenii care au venit să o vadă, la clinica unde este internată.

„M-am operat. Sunt bine. Prietenii au venit să mă vadă. Mulțumesc pentru mesaje”, le-a transmis vedeta admiratorilor ei. 

Mai multe