De ce sacrificii este în stare Cătălin Botezatu pentru iubita lui

18 martie 2016 16:01   Vedete românești
Ultima actualizare:

A surprins pe toată lumea când a spus că are o relație amoroasă de doi ani, mai ales că toată lumea îl credea singur. Deși nu vrea să-i dezvăluie identitatea noii iubite, Cătălin Botezatu a spus că îi place să fie provocat în iubire și că speră ca actuala parteneră să fie ultima femeie pe care o să o iubească.

Designerul vestimentar nu a negat că este gelos: "Gelozia înseamnă foarte multă iubire. A fi gelos și posesiv în dragoste înseamnă că acea persoană contează foarte mult și asta e ok", a declarat pentru cei de la Antena Stars.

Întrebat ce apreciază cel mai mult la persoana care i-a furat inima, Botezatu a spus: "Felul simplu de a fi și în același timp complicat, faptul că nu e din lumea mea, ceea ce mă bucură, faptul că mă înțelege și-mi înțelege jobul. Dacă va merita și dacă mă voi hotărî să-mi dedic tot timpul ei, o să accept cu mare drag. Mă gândesc să fac naveta ca odinioară, acum vreo 7-8 ani. Atunci când am cunoscut-o am știut în sinea mea că este ultima femeie pe care vreau să o iubesc și cu care aș vrea să rămân."

Mai multe