De ce se teme Oana Roman cel mai rău: «Tata nu a vrut să o mai vadă pe mama după divorț!»

13 mai 2021 17:36   Vedete românești
Ultima actualizare:

Divorțul dintre Mioara și Petre Roman a pus-o la pământ pe Oana, iar vedeta se teme acum ca scenariul să nu se repete în cazul Isabelei, fiica ei, după divorțul de Marius Elisei. Petre Roman a plecat de acasă, în anul 2007, pentru că se îndrăgostise de actuala lui soție, Silvia Chifiriuc, și nu a mai vrut să știe de fosta lui soție.

„Eu, după ce părinții mei s-au despărțit, nu m-am mai putut să fac o poza cu părinții mei sau să mai ies vreodată la masă cu ei. M-a durut că tata nu a vrut să mai țină o relație nici măcar de prietenie aparentă cu mama. Ei s-au întâlnit o singură dată, la nunta mea. A fost greu. Mama stătea singură la o masă și el era cu familia lui la altă masă”, a povestit Oana Roman la ”Xtra Night Show”

Oana Roman: “Despărțirea de Cornel Păsat mi-a pus capac”

Divorțul părinților Oanei a venit în aceeași perioadă în care fiica lui Petre Roman se despărțea de Cornel Păsat, bărbatul cu care avusese o relație timp de opt ani. Atunci Oana a căzut psihic. Avea 31 de ani și a început să facă atacuri de panică. Din fericire, ea a căutat ajutor la un medic psihiatru. “Eu am ajuns la terapie după despărțirea de Cornel Păsat. Atunci am crezut că nu-mi mai revin niciodată, am fost la terapie la psihiatru doi ani. Ăla a fost declicul, când tot ce căram eu în spate a venit peste mine. A fost foarte rău. Despărțirea aia mie mi-a pus capac. La 31 de ani, am ieșit din casă de cinci ori într-un an”, a mai spus Oana. 

Citește și:

Petre Roman își educa fiicele cu bătaia. Oana: «Mă bătea cu cureaua de îmi sărea apa în cap»

Oana Roman: “Nu vreau ca Isa sa pățească la fel ca mine la divorțul părinților”

Anul acesta, Oana s-a despărțit și ea de tatăl fetiței ei, Marius Elisei. Oana speră ca fiica ei, Isabela, să nu treacă prin traumele pe care ea le-a suferit la divorțul părinților ei. „Nu mi-am dorit ca Isabela să treacă prin ce am trecut eu, dar uite că s-a întâmplat. Dar, la mine, părinții după ce s-au despărțit nu și-au mai vorbit niciodată. La Isa nu e așa. Din păcate, Marius are momente în care încearcă să rupă rândurile și nu e ok. El și-a asumat anumite vini. El a spus de consumul de alcool. Eu am tras mult pentru căsnicia asta. La un moment dat am înțeles că am tras degeaba. Nu mai eram fericiți. Mi-aș dori să înțeleagă că nu-i impun lui ce să facă și nici nu interesează drumul fiecăruia de acum încolo. Mi-a povestit că vorbește cu cineva. Încearcă să-și facă o relație, dar trebuie să înțeleagă că pot și eu să-mi fac o relație”, a adăugat vedeta.  

Citește și:

Mioara Roman face lumină! De ce a divorţat de Petre

Mioara Roman aruncă bomba: „Petre nu este fericit! Copilul a fost un șantaj”

Mai multe