De la ce ar fi pornit scandalul dintre Ilie Năstase și soția sa. Nick Rădoi: ”S-au certat din cauza mea!”

9 ianuarie 2021 23:04   Vedete românești
Ultima actualizare:

La nici 24 de ore de când Ioana Năstase suna la 112 să reclame că este agresată de soțul său, Ilie Năstase, ies la iveală detalii din culisele scandalului iscat ca o furtună. Ioana s-a întors vineri seara de la munte, și în loc să fie primită cu cadouri de ziua ei onomastică, Ilie Năstase i-ar fi aplicat o corecție de toată frumusețea.

Toată lumea s-a întrebat de la ce ar fi putut porni scandalul dintre cei doi soți?! Se pare că la mijloc se află un fost iubit de-al Ioanei, cu care Ilie Năstase și-a tot împărțit replici dure în ultima vreme. Milionarul Nick Rădoi consideră că el a fost mărul discordiei și că Ioana ar fi fost agresată în seara cu pricina chiar din cauza lui. „De Sfântul Ion eu am sunat-o să-i fac o urare de ziua ei. Așa obișnuim să ne salutăm noi de când ne-am despărțit. Și eu cred că din cauza mea s-a ajuns la ceartă și violență între ei. Ilie are probleme cu trecutul Ioanei. Sunt convins că Năstase a început să vorbească de trecutul Ioanei. Trecutul nu are valoare. Ilie trebuie să înțeleagă că, la vârsta noastră, nu putem să ne găsim pe cineva care nu are un trecut”, a declarat Nick Rădoi, la Antena Stars. Scandalul dintre Rădoi și Ilie Năstase a început recent, când milionarul român stabilit în America i-a dat like la o poză, pe Facebook, fostei lui iubite. Nick Rădoi i-a comentat “numărul 1” Ioanei la o poză în care bruneta apare alături de o mașină Lamborghini, iar replica lui Năstase a fost “fuck you”. „Ilie Năstase m-a înjurat de mai multe ori. La el e grav că nu acceptă trecutul, pentru că el știe bine cu cine s-a căsătorit. Merge în locuri publice și mă înjură non-stop”, a mai declarat Nick Rădoi.

Nick Rădoi: "Ioana va suporta orice și va merge înainte. Va fi o soție devotată"

Milionarul este însă de părere că Ioana îl va ierta pe Ilie, chiar dacă a trăit un episod de violență domestică. „N-am să-i mai fac Ioanei nici o urare pentru că e importantă căsnicia lor. Doresc ca Ilie Năstase să se trezească la realitate. Îmi pare rău că s-a ajuns ajuns la violență. Nu voi mai vorbi cu Ioana. Ioana știu că suferă. Va suporta orice și va merge înainte. Va fi o soție devotată”, a mai spus Rădoi.

Înainte să se mărite cu Ilie Năstase, Ioana Simion a avut o relație de câteva luni cu celebrul milionar Nick Rădoi. Asta se întâmpla cu aproape 3 ani în urmă. „Despărțirea noastră a fost una ok, ea nu s-a obișnuit cu mentalitatea din America. Ioana s-a mutat la mine ca să avem un viitor împreună, dar dacă am ajuns la o înțelegere că nu avem un viitor, relația s-a terminat definitiv. Nu a mai fost vorba după, de împăcare”, a adăugat Rădoi. Contactată de Click!, Ioana Simion a negat că Nick Rădoi a fost motivul de la care a pornit cearta cu soțul ei.”Nu știu ce să spun, dar nu are nici o legătură ”, a declarat aceasta, în exclisivitate pentru Click!

Citește și:

Ilie Năstase și-a bătut soția! Ioana Năstase a sunat la 112: "Mă bucur că am ieșit teafără din acea casă"

Soția lui Ilie Năstase, în cea mai scurtă și mulată rochie, la Istanbul. Și fostul iubit, Nick Rădoi, i-a dat "like"

Nick Rădoi, «înjurat» de Ilie Năstase. Se ceartă din cauza Ioanei. "Cred că Ilie se simte pe locul 2"

EXCLUSIV Ce măsuri a luat Ilie Năstase după conflictul de gelozie cu Nick Rădoi

Mai multe