De la Eurovision, la Vocea României! Află despre cine e vorba!

6 octombrie 2017 15:44   Vedete românești
Ultima actualizare:

Anul acesta, la Eurovision ne-au reprezentat Ilinca Băcilă şi Alex Florea, amândoi foşti concurenţi la emisiunile de talente, “X-Factor” şi „Vocea României”. Puţini ştiu însă că şi fratele solistului este şi el talentat şi va demonstra asta azi, în faţa juraţilor Smiley, Loredana Groza, Tudor Chirilă şi Adrian Despot.

S-ar părea că în familia lui Alex Florea, solistul care a participat la Eurovision anul acesta, dar şi la „Vocea României” în 2015, nu există doar o singură persoană talentată. Alex are un frate mai mic, Cristian Goaie, care are şi el talent la muzică. El chiar şi-a însoţit fratele la Kiev anul acesta, La Eurovision, ajutându-i în backing vocals. Pentru că e talentat şi are o voce deosebită, tânărul a hotărât să-şi încerce norocul la “Vocea României”, emisiune difuzată de PRO TV azi, de la 20.30.

Cristian si Alex sunt extrem de diferiti, primul fiind emotiv şi sensibil. Puştiul l-a avut susţinător, în culisele emisiunii de la Pro TV, chiar pe fratele său, Alex Florea, care a decis să-i fie acestuia alături la bine şi la greu. Cei doi se înţeleg de minune şi s-a văzut acest lucru când au plecat la Kiev, la Eurovision, alături de mama lor.

Mai multe