De Moș Nicolae, Dana Rogoz vine cu bebelușul la tv!

5 decembrie 2014 19:24   Vedete românești
Ultima actualizare:

Dana Rogoz şi bebeluşul ei de numai nouă luni vin la emisiunea ”Medici de gardă” sâmbătă, 6 decembrie. Emisiunea poate fi urmărită de la ora 17.00, la TVR 1, TVR HD şi TVR+ .

Invitata ediţiei de sâmbătă a emisiunii ”Medici de gardă” de la TVR 1 este Dana Rogoz, care a pregătit o surpriză telespectatorilor și va veni însoţită de băieţelul ei, de numai 9 luni, pe nume Vlad. Doctorul oftalmolog Olga Melnic va dialoga cu Dana Rogoz despre alimentaţia celor mici şi va evidenţia riscul la care este expus un copil atunci când este hrănit într-un mod defectuos. Show-ul medical ”Medici de gardă” a fost lansat la TVR 1, TVR HD, TVR+ în 18 octombrie.

Format original, produs de regizorul Petre Năstase, emisiunea, desfăşurată în mod curent pe intervalul 17.00-18.00 în fiecare sâmbătă, îi ajută pe telespectatori să pătrundă în lumea medicală în cel mai spectaculos mod cu putinţă. Emisiunea este prezentată de o echipă tânără şi entuziastă de medici, din care fac parte cardiologul Nicoleta Ferariu, oftalmologul Olga Melnic, plasticianul Gad Renert şi stomatologul Alexandru Paraschiv.

Mai multe