De nerecunoscut! Mihaela Tatu a mărturisit cum a reuşit să slăbească 20 de kilograme

31 martie 2017 8:47   Vedete românești
Ultima actualizare:

Se simte bine în pielea ei şi e mândră că a schimbat măsura la haine! Mihaela Tatu (53 de ani) s-a retras de câţiva ani din televiziune, dar, joi seara, a atras toate privirile la un "Gala femeilor care Dăruiesc Sănătate", găzduită de Florentina Opriş. Fosta prezentatoare de la Acasă Tv, aşa cum o ştiu fanii, a urcat pe scenă pentru a-şi ridica un premiu şi a dezvăluit reţeta simplă cu care a dat jos 20 de kilograme.

De voie, de nevoie, Mihaela Tatu a dat jos 20 de kilograme, fiind foarte atentă la dietă şi mergând regulat la sala de sport. Se pare însă că aceste două "ingrediente" nu sunt singurele care au făcut-o pe vedetă să-şi schimbe radical garderoba. Fosta prezentatoare a emisiunii "De 3 x femeie" a mărturisit că toate aceste schimbări se datorează iubitului ei. 

”Am slăbit 20 de kilograme într-un an. Eu cred că sunt mai sexy acum. Am pe cineva, şi da, se află în România. Nu o să spun mai multe, nu dau detalii. Dragostea şi munca m-au făcut aşa de sexy, aşa cum arăt acum”, a declarat Mihaela Tatu, joi seara în timp ce urca pe scenă pentru a i se înmâna un premiu.

Unul dintre care au rămas impresionaţi de energia debrodantă a vedetei a fost interpretul de muzică populară, Florin Grigore. Solistul de folclor a avut ocazia să-i înmâneze premiul şi să schimbe câteva cuvinte cu Mihaela Tatu. "A fi femeie înseamnă a avea menire de a dărui dragoste", s-a rezumat artistul să spună fiind impresionat de ambiţia vedetei, care a făcut-o să-şi dorească să se transforme.

Mihaela Tatu a fost diagnosticată cu fibrom uterin

Vedeta tv a renunţat la proiectele în televiziune de mai bine de trei ani, după ce a fost diagnosticată cu fibrom uterin. Numeroasele drumuri prin ţară ca profesor de oratorie şi-au pus amprenta pe silueta Mihaelei Tatu, care ani la rândul a prezentat emisiunea “De 3X femeie”. Mesele neregulate, oboseala şi lipsa unor antrenamente zilnice au făcut ca fosta vedetă de televiziune să se îngraşe considerabil, dar din fericire a reuşit să slăbească. 

Mai multe