De unde a pornit scandalul dintre Bianca Drăguşanu şi Rocsana Marcu

18 mai 2016 11:38   Vedete românești
Ultima actualizare:

Bianca Drăguşanu (33 de ani) şi Rocsana Marcu (34 de ani) sunt la cuţite şi nici una nu a făcut un secret din asta. Prezentatoarea o atacă pe fosta asistentă tv ori de câte ori are ocazia, iar iubita lui Victor Slav ripostează pe contul de socializare. Dar meciul lor a început în urmă cu mulţi ani...

Conflictul celor două face deja victime colaterale. Rocsana Marcu nu o jigneşte doar pe Bianca Drăgușanu cu afirmaţii pe care le face în direct, în matinalul pe care-l prezintă la postul tv Antena Stars, ci a început să-şi chinuie şi colegii, despre care ştie că sunt apropiaţi ai vedetei. Blonda prezintă alături de Răzvan Botezatu, prietenul foarte bun cu rivala sa, dar are și o asistentă, Raluca Dumitru, care este nimeni alta decât fosta domnişoară de onoare a Biancăi la nunta cu Victor Slav.

Marţi (17 mai), Rocsana Marcu a fost în stare chiar să-l tortureze pe prietenul rivalei sale, pentru a afla dacă Bianca este sau nu însărcinată cu adevărat. Războiul dintre Rocsana și Bianca este mult mai vechi şi a pornit se pare de la ... siluetă. „Rocsana a fost complexată mereu de felul în care arată şi a rezolvat problemea chirurgical. Până la această liposucţie, când se vorbea despre formele de invidiat ale Biancăi, ea mereu sărea să comenteze că arată ca o păpuşă şi că este falsă din cap până în picioare. Jignirile s-au ţinut lanţ şi Bianca, sătulă, a început să-i răspundă pe pagina de Facebook. Rocsana i-a analizat tot timpul hainele şi poşetele. Nici faptul că, spre deosebire de ea, Bianca a îmbrăcat rochia de mireasă nu i-a picat prea bine”, au declarat apropiaţi ai iubitei lui Slav.

Rocsana s-a certat și cu colegul ei din cauza Drăgușancăi

Marţi (17 mai), după incidentul din platoul „Star Matinal”, Bianca a răbufnit pe contul de socializare. Însă, după scurt timp, a şters mesajul, probabil pentru a nu mai pune paie pe foc în relaţia pe care Răzvan Botezatu o are cu Rocsana Marcu.

„Cine mă poate lămuri ce înseamnă această atitudine «profi» a acestei penibile prezentatoare? Are nişte probleme grave sau mi se pare mie că e încă «toată tumefiată» din cauza liposucţiei recente nereuşite?”, aceasta a fost reacţia „acidă” a Biancăi Drăguşanu, scoasă ulterior de pe Facebook.

Mai multe