De «Ziua Îndrăgostiţilor» au chefuit cu şampanie, ursuleţi şi serenade

14 februarie 2018 19:18   Vedete românești
Ultima actualizare:

După 19 ani de relație, Viorel Lis (73 de ani) și soția sa, Oana (38 de ani), încă mai simt fiorii iubirii, așa că Ziua Îndrăgostiților a fost un bun prilej să-și arate sentimentele.

Fostul edil-șef al Capitalei a dus-o pe blondină într-un butic de flori, de unde i-a cumpărat un buchet superb de trandafiri, și unde s-au răsfățat cu șampanie și ciocolată.

”Sărbătorim această zi, eu chiar așteptam să mă surprindă cu ceva, pentru că pe data de 14 a fiecărei luni Viorel primește pensia. Însă el s-a certat cu doamnele de la poștă și i-o dau abia mâine (n.r. azi). Dar uite că m-a adus aici și este foarte frumos, mă simt ca în adolescență”, ne-a spus Oana Lis. Și pentru ca atmosfera să fie și mai romantică, trubadurul Gigel Frone, devenit celebru la “Românii au talent”, i-a întâmpinat cu chitara sa și cu melodii de dragoste. Viorel Lis și-a revenit după operația de colecist, din noiembrie. ”A fost nasol. Dacă nu mă operam, făceam septicemie. Eu am plecat din spital, dar medicul mi-a spus că o încurc! Așa că m-am întors și m-am operat. Acum sunt bine, mă duc să joc la păcănele și poate o scot pe Oana la restaurant”, ne-a spus Lis. 

Mai multe