Debut în forță pentru Victor Slav la Kanal D! Cine s-a uitat la emisiune

13 iunie 2017 13:14   Vedete românești
Ultima actualizare:

Fostul prezentator de la Meteo de la Pro TV a revenit pe micile ecrane la Kanal D, într-o formă de invidiat. Victor Slav a devenit de luni, 12 iunie, colegul Andreei Mantea la „WowBiz”, după ce Mădălin Ionescu și-a luat un concediu mai lung, pentru a-și crește bebelușul.

Prima ediţie a emisiunii WowBiz fără Mădălin Ionescu și cu un nou prezentator alături de Andreea Mantea a adus Kanal D pe prima poziţie în topul audiențelor luni seară.

Show-ul prezentat de Victor Slav şi Andreea Mantea, pentru prima oară în această formulă, a fost urmărit de peste un milion şi jumătate de români. Conform datelor furnizate de Kantar Media, WowBiz a fost lider de piaţă pe segmentele de public Naţional şi All Urban.  

Luni seară, în intervalul 22:30 – 0:30, Kanal D a înregistrat 5,7% rating si 19,7% cotă de piaţă, pe targetul National, şi 4,9% rating şi 16,8% cotă de piaţă, pe targetul All Urban. O medie de peste un milion (1.024.000) de telespectatori au urmărit cu sufletul la gură dezvăluirea momentului: cine va fi noul prezentator de la WowBiz, alături de Andreea Mantea.

În minutul de maximă audienţă, atins chiar la debutul show-ului (22:31), 1.686.000 de fani ai emisiunii se uitau la Kanal D.

Cum a evoluat Victor Slav de-a lungul timpului

Victor Slav a fost manechin şi a debutat în televziune în 2001, la Pro TV, în reality show-ul “Vara Ispitelor”. Apoi a prezentat rubrica Meteo din cadrul Știrilor Pro TV, a participat la “Dansez pentru tine”, a prezentat „Seara regăsirii”, dar şi ”Frumuseţe pe muchie de cuţit” și a apărut în mai multe seriale. În 2014 a făcut parte din proiectul “Dansează printre stele”, iar anul acesta a participat cu Bianca Drăguşanu la “Uite cine dansează”, de la Pro TV.  

Mai multe