Decizia pe care a luat-o Ioana Boureanu după ce a fost bătută în club. Tatăl ei e mândru de ea

13 februarie 2019 13:05   Vedete românești
Ultima actualizare:

După ce a trecut printr-o altercație cu trei fete, în urma căreia s-a ales cu capul spart, Ioana Boureanu (18 ani) s-a schimbat radical, în bine. Adolescenta rebelă, care odinioară le dădea mari bătăi de cap părinților, s-a pus cu burta pe carte, pregătindu-se intens pentru probele de Bacalaureat, din această vară.

Săptămâna trecută, fata lui Cristian Boureanu a fost protagonista unei scene înspăimântătoare. Ioana s-a ales cu capul spart, într-un club bucureștean de fițe, după ce trei fete au lovit-o cu o sticlă. Celebrul ei tată s-a mobilizat exemplar. Și-a însoțit fiica atât la Poliție, cât și la INML, pentru obținerea certificatului medico-legal. În plus, cu ocazia majoratului, afaceristul i-a făcut adolescentei o surpriză de proporții. I-a achitat petrecerea de pomină și i-a dăruit o mașină în valoare de 15.000 de euro.

Impresionată de gestul acestuia, Ioana Boureanu, elevă la Liceul Mark Twain din București, s-a schimbat la 180 de grade și la școală, unde înainte nu avea note prea mari. Acum merge chiar și la meditații: ”Ioana este bine acum și își vede de viața ei. I-am serbat ziua de naștere, iar acum se pregătește pentru Bacalaureat. Este anul ei, încă nu știm la ce facultate va studia, dacă o să fie în străinătate sau în țară. Știu doar că Ioana se pregătește intens”, ne-a spus Cristian Boureanu, care dorește ca agresoarele fetei sale să fie pedepsite, conform legii.

Mai multe