Decizie de ultimă oră luată de sora Deliei în timpul sarcinii!

29 iunie 2017 13:09   Vedete românești
Ultima actualizare:

Oana Matache a trecut de primul trimestru de sarcină, cel recunoscut pentru greţuri şi stările de rău, aşa că a devenit mai activă. Recent, ne-a surprins cu un anunţ, pe Instagram.

Până acum, sora mai mică a Deliei Matache (35 de ani) nu are amintiri prea plăcute legate de sarcină. În ziua nunţii a leşinat în biserică, fiind nevoită apoi să asiste la ceremonie de pe scaun, iar în luna de miere din Maldive nu s-a aventurat în locuri periculoase şi nu a stat foarte mult la plajă. Apoi a mai făcut un anunţ îngrijorător. "Îmi pare nespus de rău că nu am reuşit să fiu prezentă în band la ultimele patru concerte şi că nu ne-am văzut, ma oftic la fel de mult ca voi. Abia aşteptam să simt vibe-ul ăla. Am câteva complicaţii destul de severe cu bebele, iar asta implică să nu fac efort şi să stau în pat toată ziua. În plus, mă pregătesc pentru o procedură medicală foarte delicată", a fost mesajul scris de Oana Matache, care face backing vocals în trupa celebrei ei surori.

Iată că recent, frumoasa blondină dă semne că se simte mai bine, din moment ce a intrat, hotărâtă, în sala de sport. "Pentru că mi-am propus să arăt mai bombă ca niciodată pe perioada sarcinii, am început sesiunile de pregnant personal training cu Sergiu Sandu", a scris Oana pe Instagram, în dreptul imaginii cu antrenorul ei. Sportul este recomandat femeilor gravide, însă exeriţiile sunt mult mai uşoare şi nu pun accent pe abdomen.

Mai multe