Decizie radicală a fostei iubite a lui Nicolae Guţă! Beyonce de România a făcut anunţul în această dimineaţă

16 iunie 2015 13:03   Vedete românești
Ultima actualizare:

Sătulă ca numele ei să fie târât în scandaluri, Mădălina Georgiana Dumitru, blonda care i-a dăruit lui Nicolae Guţă cel de-al zecelea moştenitor vrea să evite să mai apară în emisiunile. Beyonce de România a povestit în această dimineaţă că nu va mai accepta invitaţii la tv dacă subiectul nu îi face cinste.

Fosta iubită a lui Guţă se face fată de casă şi se ocupă de cariera muyicală. Blonda a hotărât să nu îşi mai expună viaţa privată pe sticlă. În trecut, Beyonce de România a avut mult de furcă cu narcisa, soţia manelistului, care a intrat peste ea în casă şi a agresat-o. Cele două nu au tranşat nici acum situaţia, de care a rămas să se ocupe avocaţii celor două. În urma bătăii încasate, s-a deteriorat şi relaţia blondei cu Nicolae Guţă, deşi cei doi au împreună o fetiţă, Anais, care va împlini curând doi anişori. Manelistul i-a promis să rămână lângă ea dacă îşi retrage plângerea formulată împotriva Narcisei, însă acest lucru nu s-a întâmplat. Cei doi nu mai formează  un cuplu de câteva luni. Atât cântăreţul, cât şi fosta lui iubită s-au afişat deja cu alţi parteneri.

"Este ultima mea apariţie la tv. Nu mai vreau scandaluri. Dacă mă invită cineva să cânt, ca să-mi promovez piesele, atunci vin cu mare plăcere", le-a mărturist Beyonce de România lui Răzvan Botezati şi Rocsanei Marcu la finalul matinalului de la Antena Stars.        

Mai multe