Decizie-şoc luată de cumnata lui Pepe în războiul cu "peştele" ei

2 decembrie 2014 0:37   Vedete românești
Ultima actualizare:

Se încing spiritele între Loredana Pastramă, sora vitregă a soţiei lui Pepe, şi Cristi, bărbatul care ar fi obligat-o să se prostitueze în străinătate. După ce s-au confruntat într-o emisiune tv, cei doi s-au luat la bătaie în culise. Femeia l-a atacat pe fostul iubit şi i-a reproşat că din cauza lui a ajuns o femeie de moravuri uşoare.

Scandalul dintre cumnata lui Pepe şi Cristi a atins apogeul. După ce femeia a povestit săptămâna trecută la emisiunea "Wowbiz" că a fost agresată fizic şi  s-a ales cu urechea tăiată, luni seara aceasta a declarat că bătăile erau la ordinea zilei.

"Loredana, te rog să fii sinceră, măcar acum de Ziua României, deşi noi suntem romi. Spune-le oamenilor, ai primit tu vreo palmă de la mine?", a întrebat-o Cristi pe femeia care susţine că a fost obligată să se prostitueze în străinătate. "Palmă, nu am primit, doar pumni. Cristi mă lovea acolo unde ştia că nu îmi lasă semne. Mi-a dat la ficat, la splină. Sunt gata să merg la detectorul de minciuni pentru a doveni că spun adevărul", a spus cumnata lui Pepe. În replică, bărbatul acuzat de agresiune şi proxenetism a spus că nu ar fi avut curaj să apară la televizor dacă era vinovat. "Şi eu sunt de acord să mă supun testului poligraf", a spus el ca să se apere.

Loredana Pastramă a declarat cu doar câteva zile în urmă că i-a făcut plângere la poliţie fostului iubit, iar organele abilitate au demarat o anchetă pentru a stabili dacă bărbatul se face vinovat.      

Mai multe